7 motive LOV pentru evenimentul tau

7 motive LOV- ALEGEREA IDEALA PENTRU EVENIMENTUL TAU!

Cel mai tare SHOW văzut vreodată in cadrul unui eveniment. Chiar la nunta voastră, chiar pentru voi: cele mai faine hituri din toate timpurile, DJ, spectacol de lumini, sonorizare impecabila indiferent de locația evenimentului, super energie si super interacțiune cu publicul. Suntem cu voi si voi sunteți cu noi, precum o gașca mare de prieteni care au cel mai tare party.


Știm deja in sufletele noastre ce fel de atmosfera si ce fel de petrecere ne dorim sa avem in cadrul evenimentului nostru. Știm deja si ca oamenii talentați, serioși si super profesioniști in nișa lor, sunt cautați si apreciați si ca deja si ca toate acestea au un cost, pe care acum îl privim in perspectiva financiara, însa după eveniment, după ce facem o analiza a tuturor lucrurilor si momentelor care s-au petrecut, o sa fim împacați si mulțumiți ca am luat cea mai bună decizie in privința ENTERTAIMENTULUI. Pentru ca este cea mai importantă seara din viata voastră si trebuie sa fie WOW. Trebuie sa reflecte bucurie, entuziasm, energie buna atât pentru voi cat si pentru cei prezenți, momente, iubire, dans, voie buna, pofta de muzica si de dans, pofta de petrecere.

Acum, va prezentam 7 motive pentru care LOV este alegerea ideala pentru evenimentul vostru:

1- Cel mai tare SHOW văzut vreodată in cadrul unui eveniment. Chiar la nunta voastră, chiar pentru voi: cele mai faine hituri din toate timpurile, DJ, spectacol de lumini, sonorizare impecabila indiferent de locația evenimentului, super energie si super interacțiune cu publicul. Suntem cu voi si voi sunteți cu noi, precum o gașca mare de prieteni care au cel mai tare party.

2- Playlist personalizat după dorințele voastre. Alegerile le facem împreuna, astfel încât totul sa fie personalizat pentru voi, sa va reprezinte si sa se potrivească nevoilor voastre.

3- Event Manager / Tour manager dedicat vouă pe tot parcursul evenimentului. Un mare plus fata de ceea ce ai mai văzut, știm. Sa iți spunem ce înseamna asta: practic, odată ce colaborarea noastră începe, grijile in privința muzicii, organizării pe tema aceasta, time line etc. ies din atribuțiunile voastre si astfel, singura voastră grija rămâne aceea de a VA BUCURA DE PETRECERE si de a avea ENERGIE pentru cea mai tare seara din viata voastră.

4- Suntem deschiși către orice sugestie a voastră, astfel: învățam si pregătim piesa voastră speciala pentru DANSUL MIRILOR, chiar daca aceasta nu este in repertoriul nostru.

5- Ne deplasam in orașul tău, cu bucurie. La noi nu exista bariere legate de locații si orașe, așadar, indiferent de orașul in care iți organizezi evenimentul, suntem acolo pentru tine.

6- Ne ocupam noi de TOT. Scena, lumini, sonorizare, DJ, organizare astfel încât totul sa fie impecabil in momentele trupei. Nu trebuie sa iți faci griji nici pentru partea de folclor. Trebuie doar sa ne spui ce iți dorești.

7- CONSULTANTA GRATUITA. Clienții noștri știu deja ca la noi lucrurile se întâmpla diferit. Punem preț si importanta fiecărui client care este interesat de serviciile noastre, de aceea, iți vom spune tot ceea ce trebuie sa știi, înainte de eveniment, pentru ca petrecerea sa fie un real succes, iar invitații sa danseze si sa se distreze pana dimineața. Suntem disponibili oricând ai nevoie de noi, cu răspunsuri la întrebările ce te frământa.

Am putea sa continuam lista de motive, însa acestea sunt cele care ne dorim sa ajungă la voi.

De la un an la altul, dorința noastră incredibila este aceea de a transmite informații si energie buna oamenilor care ajung la noi. Pentru ca ne plac oamenii, iubim nunțile si ne dorim sa aveți experiente superbe alături de noi.

Vrei sa facem super show la evenimentul vostru? Programează acum o întâlnire!


Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi locul pentru o convorbire video pe ZOOM.

Iti vom raspunde la intrebari si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie sa iei o decizie informata.


Daca ai intrebari sau mai ai nevoie de informatii inainte de a face programarea, ne poti contacta la numarul de telefon 0799 330 144 .

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!