fbpx

Cat Costa o Formatie la Nunta?

Florile sunt pregătite, mesele aranjate, emoțiile până la cer, iar invitații dornici să vă sărbătorească iubirea. Știm că acest scenariu implică mult timp și efort, iar tot ce îți dorești este ca la finalul zilei, efectul wow să rămână în amintirile tuturor mult timp de acum încolo. Și ce modalitate mai potrivită de a-ți îndeplini acest vis, dacă nu prin alegerea unei formații de muzică live? Așa că dacă te întrebi: ”Cat costa o formatie de muzica la nunta?” ești exact unde trebuie, iar noi suntem aici pentru a-ți răspunde la această întrebare. Să înceapă distracția!

 Importanța muzicii pentru o nuntă reușită

Cum ar fi să ridici de pe scaun și ultimul timid de la petrecerea ta?
Fie că este vorba de un vals romantic sau o explozie de energie pe ringul de dans, muzica este elementul-cheie care transformă fiecare moment într-o seară de neuitat. Iar primii care își vor aduce aminte de asta sunt chiar invitații tăi. 

Știm că îți dorești magie în cea mai importantă zi din viața ta, așa că hai să-ți arătăm câteva motive pentru care muzica este atât de importantă la o nuntă:


Creează o atmosferă specială

Muzica are puterea de a crea o atmosferă unică și plină de emoție, care să se potrivească perfect cu stilul și tema nunții dar și cu ceea ce invitații voștri vor simți. De la momentul ceremoniei, până la petrecerea de seară, fiecare moment muzical ales va rămâne în mintea celor prezenți atunci când alegi muzica potrivită. 

Muzica are rolul de a încânta invitații. Pe fiecare în parte. 

Îți dorești ca invitații tăi să se simtă mai implicați și mai aproape de tine? Atunci asigură-te că cele mai iubite hituri din toate timpurile vor fi acolo să aducă bucurie și să adune pe toată lumea la dans și voie bună. Același gen de muzică ar putea fi plictisitor, însă dacă alegi o trupă care este capabilă să cânte mai multe tipuri muzicale și chiar să se adapteze invitaților de la nunta ta, cu siguranță că îți vei încânta invitații. 

Face tranzițiile mai ușoare

Există moment ”moarte” în atmosfera unei nunți dacă nu faci o alegere bună. Însă atunci când o trupă are foarte multă experință va știi exact cum să acopere acele ”goluri” cu momente plăcute, chiar și atunci când ei vor lua o pauză. 

Astfel nici nu vei observa pauze sau goluri de timp neplăcute între diferitele momente ale serii, pentru că muzica are puterea de a armoniza întregul eveniment fie prin DJ-ul care poate veni o dată cu trupa sau cu alte momente interactive. 

Menține energia ridicată și oamenii pe ringul de dans

Muzica are capacitatea de a crește nivelul de serotonină – hormonul natural al bunei dispoziții – așadar, menține energia acolo sus întreaga noapte atunci când aceasta este de calitate, pe placul invitaților și bineînțeles recunoscută de ei. De aceea ar fi indicat să te orientezi către o trupă care îți oferă un playlist variat dar și muzică precum cele mai renumite hit-uri ale tuturor timpurilor. 

Creează amintiri de neuitat pentru tine și invitații tăiUn moment special care îți va rămâne în memorie peste ani, este cel în care invitații tăi s-au adunat pe ringul de dans iar și iar și au dansat, au cântat și s-au simțit pur și simplu bine. În plus, reține că la final, invitații de la nunta ta își vor aduce aminte de muzică mai mult decât orice altceva pentru că acesta va stârni emoție, amintiri plăcute, vibe de excepție și multe zâmbete.

Ce face ca o formație să merite investiția?

Dacă vrei să faci diferența dintre o nuntă obișnuită și una memorabilă, atunci ar trebui să știi că alegerea formației de muzică va influența în totalitate atmosfera din seara nunții.  

Așa că întrebarea – ”Cat costa o formatie la nunta?”, nu ar trebui să fie și singura. Un lucru pe care te sfătuim să îl iei în calcul atunci când alegi formația de muzică este să te asiguri că merită investiția pe care urmează să o faci și că așteptările nu-ți vor fi înșelate.


Deci ce poate face o formație de muzică live ca să merite investiția ta?

În primul rând Atmosferă!  

Una autentică și emoționantă, unde formația de muzică poate transforma orice încăpere, în una plină de energie, râsete și jocuri de picioare. Alege o trupă care cântă muzica live la nunta ta și ai următoarele beneficii:

 • Adaptabilitate

O formație de muzică live cu experință și un protofoliu remarcabul are flexibilitatea de a-și adapta repertoriul în funcție de tematica nunții, preferințele tale și ale invitaților. Și știe cum să facă asta într-un mod profesionist. 

 • Profesionalismul și calitatea interpretărilor

Cu instrumentiștii și soliștii potriviți, vei beneficia de o interpretare impecabilă și o calitate audio excelentă. Deci alege cu grijă și studiază bine formația pe care o alegi. 

 • Interacțiunea cu invitații

O formație de muzică profesionistă poate crea o conexiune reală cu invitații, provocându-i să danseze și să se distreze alături de tine. Așadar asta ar face diferența între o atmosferă oarecare și una cu adevărat impresionantă la nunta ta. 

 • Servicii complete

Îți recomandăm să te orientezi către alce trupe care îți oferă mai mult decât muzică. De la scenă, sonorizare, show de lumini și până la artiști, poți avea un pachet complet de servicii atunci când alegi o formație pasionată, profesionistă și care este cua devărat atentă la nevoile tale și ale invitaților tăi.

 • Alături de tine oriunde te-ai afla

Ia în calcul să alegi o formație care se poate deplasa cu ușurință în orașul tău, scutindu-te de grijile legate de logistică, dar care îți oferă aceași calitate de excepție oriunde. 

 • Servicii de consultanță

Nu uita că tu ai controlul asupra detaliilor importante ale evenimentului și trupa pe care o alegi ar trebui să îți ofere sprijin în tot procesul de organizare pe partea de muzică și nu să îți impună ceva sau să facă doar ”așa cum știu ei”. 

Deci fi atent și la acest aspect și alege o trupă care îți oferă chiar și acest serviciu de consultanță și colaborare deschisă.

Cat costa o formatie la nunta? – Aspectele cheie care influențează prețul

Până aici totul sună minuntat – dar cât costă o formatie la nunta? Iar noi îți spunem că – depinde. O cifră exactă nu îți putem oferi, pentru că așa cum poate bănuiești, prețurile pot varia considerabil în funcție de anumiți factori. 

În general, ofertele pentru o formație de muzică încep de la 1.200 euro și pot ajunge până la 8.000 euro, în funcție de numărul de soliști, serviciile pe care le alegi și calitatea audio. 

Trebuie să știi că întreaga distracție de la nunta ta va depinde de alegerea pe care o faci. Dacă îți dorești servicii premium, atunci așteaptă-te ca și prețul să fie pe măsură , însă fi sigur că nu vei regreta investiția.

Ce putem face noi pentru tine, este să te ajutăm să descoperi ce anume ți se potrivește, conform dorințelor și nevoilor tale, iar la final când vei trage linie, să știi că ai avut parte de cea mai tare petrecere. 

Să începem!

Factorii care influențează costul unei formații de nuntă

De ce costul formației diferă și care sunt factorii determinanți? Iată câțiva dintre cei mai importanți:

Numărul de membri ai formație

Acesta poate influența costul total, dar și atmosfera de la evenimentul tău. Propunerea noastră este asta: programează o întâlnire cu trupa respectivă și discută înainte toate aceste detalii.  Vezi câți membri au? Ce rol au? Ce calitate îți pot oferi? Ce sound? 

Nu uita că acolo unde numărul de membri este mai mare și calitatea poate fi amplificată pentru că fiecare devine expert pe ceea ce face. Deci vei primi totul la maxim. 

Durata prestației

Stabilești împreună cu formația câte ore va ține distracția și în funcție de asta afli și la cât se ridică costurile.

Locația evenimentului

Este bine ca de la început să te interesezi de formații care se pot deplasa la nunta ta, indiferent de locație, fie că vorbim de România sau Europa. Însă trebuie să știi că în anumite cazuri, vei plăti cheltuielile de transport și cazare, lucru ce se va reflecta în prețul final. 

Echipamentul și tehnologia

Formațiile care dețin echipamente cu înalte standarde de performanță pot avea costuri mai ridicate, deoarece asigură o calitate superioară a sunetului. Și nu-i așa că nu vrei un sound care să ”zgârie timpanele” celor prezenți, ci vrei un sound de excepție?

Din acest punct de vedere nu trebuie să-ți faci griji. Noi venim la nunta ta cu echipament de ultimă generație și îți oferim o calitate audio excelentă, indiferent de locația nunții tale.

Experiența și renumele formației de muzică

Acesta este iarăși un criteriu de luat în seamă. Un renume solid și o experiență vastă arată că formația a investit timp, bani și muncă în dezvoltarea sa. 

De peste 15 ani trupa noastră a adus bucurie pe ringul de dans și a făcut mai mult de 600 de clienți fericiți. Iar asta o spun chiar clienții noștri. 

Sezonul și data evenimentului

Prețurile pot varia în funcție de sezon și popularitatea anumitor date. Evenimentele organizate în perioade de vârf sau în zile de weekend pot implica costuri mai mari decât.

Colaborarea

Deși ar putea să ți se pară inutil să știi că, comunicarea și colaborarea cu formația joacă un rol crucial în succesul nunții tale. Iar asta nu ți-o oferă orice formație. Deci fi atent la acest aspect pentru că asta denotă profesionalism și dorința sinceră a formației de a-ți oferi servicii de calitate. 

De asemenea acest lucru poate fi taxat de către unele formații suplimentar iar altele ți le pot oferi gratuit. 

Noi îți promitem să te ascultăm înainte, să fim deschiși la ce îți dorești și să facem tot ce se poate, pentru ca petrecerea ta să fie cât frumoasă venind cu echipa noastră de profesioniști și cu recomandări potrivite în funcție de nevoile tale. 

Provoacă-ne la cât mai multe stiluri muzicale și lasă-ne să te surprindem. Apoi poți decide dacă prețul este unul pe care se merită să îl primești pentru ceea ce vei primi și calitatea pe care fiecare membru al trupei noastre ți-o poate oferi. 

Servicii suplimentare

De cele mai multe ori mirii își doresc ca la nunta lor să aibă și un altfel de moment, cum ar fi cel folcloric. Dacă și tu îți dorești asta, sfatul nostru este să alegi o formație de muzică care-ți poate oferi și acest tip de servicii extra. 

Bineînțeles că prețul va crește, dar gândește-te că nu vei mai avea această responsabilitate pe umerii tăi și te va costa mai puțin decât dacă a-i aduce tu personal pe cineva. Așa că, de ce să nu alegi o trupă care vine împreună cu un interpret de muzică folclorică ce va oferi aceași calitate ca și trupa în sine?

Unde găsești o formație de nuntă care se potrivește bugetului tău?

”Asta DA provocare!” – poate te gândești – dar să știi că răspunsul se află mai aproape decât crezi. Trebuie doar să explorezi toate sursele pe care le ai la îndemână și să alegi formația de muzică care te mulțumește. Așa că pune-ți imaginația la copt și apucă-te de treabă. Iată cum poți face asta.

Caută online sau prin recomandări

Un loc excelent pentru a începe căutarea este online, unde poți găsi numeroase site-uri și platforme specializate în servicii pentru nunți. Nu uita să explorezi și partea de rețele sociale și să pui întrebări pe grupurile din care faci parte. Pe scurt – să faci un Research. N-ai idee câte informații poți găsi. 

Încă o metodă eficientă pentru tine este să ceri recomandări de la familie, prieteni sau colegi care au avut experiențe plăcute cu formații de muzică live la evenimentele lor.

Indiferent de metoda aleasă, reține că evenimentul tău este UNIC și meriți ca fiecare moment să fie personalizat special pentru tine. Noi facem asta de ani de zile și iubim să aducem zâmbete pe chipul oamenilor Dacă vrei să vezi ce îți putem oferi și cum, cu ce venim la pachet și cum îți putem transforma evenimentul în cel mai tare party ever, programează-te aici la o întâlnire cu noi și hai să discutăm mai multe.

Analizează recenziile și materialele video

Nu trebuie să fii expert în ale muzicii ca să-ți dai seama cum își face treaba o formație. Uneori, cele mai valoroase indicii se află în pozele și video-urile de la nunțile la care au cântat. Imaginile de acolo reprezintă de fapt fereastra către starea de spirit, energia și sentimentele trăite de acei oameni. Încearcă să observi factorul uman din fiecare cadru și nu vei da greș.
Ca să înțelegi mai bine la ce să te aștepți și să iei o decizie informată, recenziile sunt cele care  îți pot oferi o reală perspectivă asupra serviciilor oferite de formație. Citind experiențele altor cupluri, poți identifica atât punctele forte, cât și posibilele dezavantaje ale formației de muzică.
Suntem convinși de treaba bună pe care o facem și asta cu 0 clienți nemulțumiți. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce spune Cristina:

Și asta nu e tot. Pe site-ul și pagina noastră de facebook găsești și alte recenzii, video-uri și fotografii cu oamenii care ne-au ales pentru cele mai importante evenimente din viața lor.

Ce să întrebi o formație înainte de a semna contractul?

Este o vorbă – ce-i scris ”negru pe alb”, scris rămâne. Așa că înainte de a lua decizia finală este bine să pui câteva întrebări esențiale. Iată o posibilă listă de întrebări:

 • Sunteți disponibili în ziua nunții mele? (asigură-te că vor fi prezenți)
 • Ce experiență aveți în domeniul nunților?
 • Aveți recenzii sau recomandări de la alți clienți?
 • Care este repertoriul muzical? Puteți interpreta piese la cerere?
 • Aveți echipament propriu, inclusiv instrumente, sisteme audio și de iluminat?
 • Care este durata prestației și câte pauze aveți programate?
 • Aveți nevoie de condiții speciale sau cerințe tehnice pentru a susține programul?
 • Colaborați și cu alți artiști? Dacă da, ce fel de artiști?
 • Ce costuri sunt incluse în prețul total?
 • Care este politica dvs. de anulare sau amânare a evenimentului?

Dacă până aici totul ți-e clar, nu mai sta pe gânduri și ia o decizie.

Cât contează ce experiență are formația în nunți?

Poți ignora orice de la petrecerea ta, dar nu și experiența unei formații de muzică live. Gândindu-te la seara specială pe care o vei împărtăși cu persoana iubită, familia și prietenii tăi, trebuie să alegi o formație cu adevărat talentată și cu experiență în domeniu, așa cum suntem noi, cei de la Trupa LOV – o formație de coveruri premium din București.

Pe lângă recenziile și recomandările clienților, ne declarăm ”vinovați” de pasiunea pentru muzică, pe care o manifestăm de la început și până la sfârșitul evenimentului. Așa că dacă îți dorești o trupă de cover cu experiență și servicii complete + cea mai tare atmosferă – ai doar un pas de făcut: programează o întâlnire cu noi, hai să ne cunoaștem și apoi decizi.

Cât de mult contează ce stiluri muzicale poate formația să interpreteze?

De ce să alegi monotonia când poți avea o nuntă plină de surprize muzicale și reacții autentice? Venim la nunta ta cu un playlist variat și adaptat pentru toate generațiile de oameni, dar și cu potențialul de a interpreta la cerere cele mai renumite hituri din industria muzicală. 

Vrei și mai multă dinamică? Avem pentru tine un bonus special: o colaborare super tare cu un Dj talentat care aduce un mix muzical unic și un artist dedicat folclorului românesc. 

Așa că sfatul nostru este să te asiguri din timp că vei avea la nuntă un ring de dans cu muzică pentru toată lumea și să-ți aduni energia pentru aventura muzicală pe care urmează să o trăiești.

Vrei o nuntă wow și memorabilă?

Noi cei de la Trupa LOV  îți oferim cea mai tare experiență muzicală. 

Programează-te acum pentru o ofertă personalizată.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro