Cum alegem BAND-ul perfect pentru evenimentul nostru?

Muzica buna este doar un aspect al entertainment-ului pe care îl oferim. Ne dorim să creăm o atmosferă de super distracție și interacțiune cu invitații. Vrem ca nunta voastra  să fie un vis devenit realitate și ca toți invitații tăi să simtă că au fost la cel mai tare show pe care nu îl vor putea uita vreodată.

Cum alegem BAND-ul perfect pentru evenimentul nostru?

Nunta voastră este un moment unic și special în viața ta și, prin urmare, nu ar trebui să lăsați nimic la întâmplare. Unul dintre cele mai importante elemente ale unei nunți reușite este entertainmentul, iar noi, la LOV, ne-am specializat în a face ca petrecerea ta să fie cea mai tare din toate timpurile. Energie buna, vibe cat sa acopere o întreaga sala de evenimente, bucuria de a canta si bucuria de a împărtăși cu voi cele mai frumoase trăiri muzicale.

Noua ne place extrem de mult sa ne alimentam cu energie din fiecare eveniment la care participam si consideram ca misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii sa aibă cea mai faina seara din viata lor, alături de noi.

Cu peste 600 de clienți fericiți și 15 ani de experiență în industrie, echipa noastră este compusă din membri selectați din peste 200 de artiști. Nu suntem doar o trupă de coveruri care cântă bine, ci o echipă completă de muzicieni, inginer de sunet/lumini și tour manager care se asigură că nunta voastra iese perfect, chiar peste așteptări.

Muzica buna este doar un aspect al entertainment-ului pe care îl oferim. Ne dorim să creăm o atmosferă de super distracție și interacțiune cu invitații. Vrem ca nunta voastra  să fie un vis devenit realitate și ca toți invitații tăi să simtă că au fost la cel mai tare show pe care nu îl vor putea uita vreodată.

Suntem deschiși in ceea ce privește playlist-ul si acordam importanta deosebita fiecărui eveniment in parte, astfel încât sa fie personalizat, pentru voi. Avem un playlist foarte lung cu party hits din toate timpurile, din care să alegi. Ne asigurăm că nimeni nu stă jos în timpul celor 4 seturi ale trupei care acoperă întreaga durată a evenimentului.

Sonorizarea este cel mai important aspect atunci când se cântă live și noi venim cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare, împreună cu inginerul nostru de sunet dedicat pentru ca muzica noastră să sune perfect, indiferent de locație.

Show-ul de lumini și scenă sunt esențiale pentru o super petrecere. Setul complet de lumini (washuri, spoturi, beam-uri și schela) face un show spectaculos sincronizat cu muzica live.

Scena este inclusă in serviciile noastre, pentru ca nunta voastră sa fie un adevărat spectacol si sa îmbine armonios cerințele voastre muzicale si organizatorice cat si pe cele ale invitaților voștri.

Dj-ul din echipa LOV va este alături de la început si pana la finalul petrecerii si completează show-ul, menținând atmosfera si distrând invitații între cele 4 momente ale trupei, dar si la începutul si la finalul petrecerii.

Ceea ce este important pentru voi, devine important și pentru noi. De aceea, abordarea noastră este diferită si dorim sa cunoaștem fiecare client (care ulterior ne devine prieten) si sa identificam ceea ce este important pentru el, cum îl putem ajuta si cum putem sa fim BAND-ul, muzicienii, entertainerii si echipa de care are nevoie.

Vrei sa iți transformi nunta in cea mai faină petrecere la care ai participat vreodată? LOV este răspunsul!

Pachetele noastre personalizate pot varia intre 5500 si 7500 euro, cele mai multe cupluri optând pentru un pachet complet situat in jurul sumei de 6500 euro.

Pentru a afla toate detaliile, pentru oferta personalizata adaptata nevoilor si cerințelor voastre, va rugam sa accesați butonul“ programează întâlnire“ disponibil pe site.

Suntem aici pentru voi!

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi locul pentru o convorbire video pe ZOOM.

Iti vom raspunde la intrebari si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie sa iei o decizie informata.


Daca ai intrebari sau mai ai nevoie de informatii inainte de a face programarea, ne poti contacta la numarul de telefon 0799 330 144 .

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!