0769219050 SUNĂ ACUM
WhatsApp chat
Bianca_img

BIANCA

M-am îndrăgostit de muzica de mic copil,percepand-o ca fiind o parte din mine.Curajul m-a ajuns mai târziu si am hotărât sa ma fac auzita cântând in fata altor oameni pentru ca eram o fire foarte timida și introvertită. Anii au trecut și am continuat sa înaintez in domeniul muzical mergând la ore de vioara, pian și canto clasic iar in timpul liber îmi plăcea sa compun și sa scriu poezii, lucru pe care îl fac și acum. In ziua in care am terminat liceul, am așteptat cu nerăbdare sa ma mut in Cluj-Napoca pentru ca mi-am dorit nespus de mult o cariera in muzica. Îmi doream sa cant cât mai mult pentru ca Simteam mereu nevoie de perfecționare și știam ca sunt pe drumul cel bun. Aventura mea in Cluj a fost una neașteptat de frumoasa fiindcă am cunoscut oamenii care aveau sa îmi schimbe viața și direcția și mi-am făcut intrarea in prima mea trupa de cover-uri in care am poposit 4 ani de zile. După câtva timp am hotărât ca vreau sa abordez altfel muzica pe care o cant și am aterizat intr-un proiect electro acustic in care am descoperit un potențial de care nu știam pana atunci și care mi-a dat curaj sa îmi găsesc propriul stil de a cânta. Când m-am simțit pregătită am început sa îmi adun toate piesele lipsa și am decis sa particip la Vocea României, loc unde pot sa spun ca mi-am deschis aripile și am avut curajul sa ma afirm. De atunci ma redescopăr in fiecare zi și sunt dispusă sa trăiesc doar pentru a-mi face tangibila fiecare trăire pe scena fiindcă muzica in ecuația mea nu este doar un mod de a-mi așterne pasiunea ci și un epitet al sinelui pe care îl port cu mine mereu.

Razvan_img

RAZVAN

Am venit aici si… life happened. Ha!Ha! Asa am ajuns in IBM, unde lucrez de 4 ani. Ce bine se impletesc toate in viata… absolvent de psihologie cu filologie intensiv franceza ca background in liceu, copilarie pe malul raului Moldova, cu scaldat vara si patinoar natural iarna pe rau, voluntar la Crucea Rosie pe cand eram in Iasi, pacifist convins, pasionat de fotografie, cinefil inrait, cu veleitati artistice crescute de unul singur pana sa urmez cursurile unei scoli avizate sa ma mai invete lucruri in ale cantatului. Sunt toate astea, nimic si multe altele. #sodeep Am cateva motto-uri de care incerc sa ma tin: - Nu exista sfinti fara pacatosi… asta mi l-am si tatuat - La sfarsit, anii din viata conteaza, nu viata din ani. - Daca faci ce iti place, nu vei fi nevoit sa muncesti o zi in viata ta. - Nu purta sosete la sandale niciodata! Nu obisnuiesc sa ma descriu foarte des, e mai simplu sa te descrie altii, atat timp cat nu ii lasi sa te si defineasca. Now...let the music play!

Mircea_img

MIRCEA

Totul a inceput cand bunica mea a venit cu ideea de a-mi cumpara o chitara de ziua mea, fara sa stie daca este sau nu o idee buna. Trecut-au anii si am inceput sa cant intr-o trupa de rock alternativ, fiind prima mea experienta intr-un cadru de muzica live. Dupa acest proiect, mi s-a oferit oportunitatea de a colabora cu Andreea Banica, moment in care deja puteam sa trag concluzia ca pasiunea mea devenea din ce in ce mai mult o cariera din care puteam sa ma sustin. In momentul de fata, nu imi pot imagina un fel mai bun de a imbina utilul cu placutul, pasiunea ramanand la fel de intensa si dupa 13 ani de practicat chitara.

Serban_img

SERBAN

Profitând, în timpul liceului, de faptul că în Constanța nu erau mulți bassiști tineri și dornici de concerte, am avut șansa  de a fi cooptat în  numeroase proiecte, care mi-au oferit șansa de a avea experiențe muzicale foarte variate, în contexte total diferite.

După terminarea facultății m-am mutat în București, unde am urmat cursurile unui masterat de producție audio-video în cadrul Universității Politehnice, și în paralel mi-am dezvoltat cariera muzicală susținând numeroase concerte în România și în afara ei, precum și lansând câteva albume/videoclipuri cu diverse proiecte. Traiectoria carierei mele s-a intersectat spre finalul lui 2017 cu cea a colegilor din LOV, iar restul e istorie :)

Am fost mereu pasionat de toate aspectele din spatele muzicii (teorie, business, tehnică, știință) și am avut șansa de a acumula de-a lungul carierei experiențe și cunoștințe suficient de vaste și diverse încât să fiu în largul meu indiferent de nivelul sau tipul gig-ului (stadion, club, session work etc) sau genului muzical (am cântat jazz, grindcore, funk, alternative rock/prog, metal/hardcore hip-hop și anything in between).

Printre highlight-urile carierei mele se numără:

  • Premii (inter)naționale (locul 4 @ GBOB World Finals in Kuala Lumpur, Malaysia, 2011 cu White Walls)
  • 3 turnee europene (în care am cântat în DE, NL, FR, UK, SK, SL, HU, MD, PL, RO, UA, CH etc)
  • Session work/songwriting cu diverși artiști (Vohn Toe, etc)
  • Am împărțit scena cu artiști precum Rammstein, Deftones, Meshuggah, Motley Crue etc.

Pe lângă trupele în care activez ca membru full sau part time (White Walls, Fameless, Rockabella, The Boy Who Cried Wolf), am la activ colaborări cu numeroși artiști, inclusiv mainstream, printre care se numără Delia, Sore, Vohn Toe, Dan Helciug & Spitalul De Urgență, Macanache etc.

Andrei_img

ANDREI

Am început studiul pianului la vârsta de 6 ani, dar m-am reorientat definitiv spre tobe 3 ani mai târziu, fiind puternic impresionat de Neil Peart, bateristul formatiei Rush. Primul meu profesor a fost Adi Tetrade, alături de care mi-am și susținut primul concert la Teatrul Maria Filotti din Brăila, pe 1 iunie 2001. Din 2004, am studiat cu Vlad Popescu, profesor de percuție la Universitatea Națională de Muzică din București, care mi-a fost un adevărat mentor, mi-a dat sensul instrumentului și a contribuit decisiv la formarea mea ca baterist și muzician.

Cariera mea în mediu profesional a început în 2007, în cadrul cunoscutului proiect rock simfonic „Mozart Rocks”, unde sunt principalul toboșar de peste 10 ani. Acest proiect mi-a oferit ocazia colaborării cu numeroși muzicieni de calibru ai scenei românești de muzică clasică, rock și jazz, printre care Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Horea Crișovan, Călin Grigoriu, Dan Helciug, Paula Seling, dirijorul Tiberiu Soare, dar și Orchestra Filarmonicii George Enescu și Orchestra Națională Radio. Cu „Mozart Rocks” am susținut numeroase concerte, atât pe scene renumite din țară (Sala Palatului, Sala Radio, Ateneul Român) cât și în Ucraina și Rusia.

Pe latura de entertainment, activitatea mea este legată de trupa ASHA, alături de care am cântat din iulie 2012 până în prezent la sute de evenimente private si corporate. Programul concertistic mi-a asigurat un contact neîntrerupt cu scena, iar experiența dobândită mi-a solidificat versatilitatea și cunoștințele în multe multe stiluri muzicale: funk, pop, disco, reggae, rock, brit, etc. Am avut în paralel numeroase colaborări live și de studio cu diferiți artiști foarte cunoscuți: Feli, Krypton, Dan Helciug & Spitalul de Urgență, Ioana Ignat, Gabriel Cotabiță și mulți alții.

În paralel, sunt foarte activ și în mediul trupelor tinere. Am pus bazele trupei de alternative metal/post-grunge „Days of Confusion”, cu care am lansat EP-ul „Seeds” în 2012 și 4 videoclipuri până în martie 2016. Sunt bateristul trupei Fameless, clădită în jurul lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României, trupă cu care am lansat un album de succes în 2017, „Dreams Without a Past”. În februarie 2017, am început lucrul și la proiectul Rockabella, primul single fiind întampinat cu mult entuziasm, iar concertul de început având loc în Italia, în Menfi, Sicilia.

Cosmin_img

COSMIN

Este fondatorul proiectelor NOMAD (electronic rock) si APRESKEYZ (deep-house, nu-disco) si face parte din grupul Rares Totu's Midnight Sun (blues-funk).

Pe langa activitatea live, lucreaza ca muzician de studio, compozitor, orchestrator si producator, cu experienta de televiziune si un portofoliu ce include coloane sonore pentru film, spoturi pentru platforme online, etc.

{{list.playlist_name}}

  • {{ index + 1 }} {{ track.track_title }} {{ track.album_title }} {{ track.lenght }}