fbpx

Juraminte Nunta: Exemple si sfaturi Utile

Căsătoria reprezintă un moment cu semnificație profundă în viață. Este un moment de asumare dar totodată plin de speranțe și visuri pentru o viață fericită alături de persoana iubită.

Este un angajament solemn pe care tu și partenerul tău îl luați în fața familiei, prietenilor și, în fața lui Dumnezeu și care poate fi întărit prin jurăminte de nuntă

Fie că sunt 30 sau 300 de participanți, în aceste momente, ochii tuturor sunt ațintiți asupra mirilori. 

Prin jurăminte de căsătorie, ambii parteneri își exprimă public promisiunile și angajamentele față de celălalt, iar acest gest reprezintă o bază solidă pentru construirea și menținerea unei relații îndelungate.

Vrei ca atât ceremonialul cât și petrecerea să va lase o amintire cât mai vie pentru voi, mirii, cât și pentru toți ceilalți participanți, de aceea nu ar trebui să lipsească aceste jurăminte de nuntă.

Aceste jurământe de căsătorie nu sunt doar o formalitate, ci o promisiune sinceră de a construi o viață împreună, bazată pe iubire, respect, și fidelitate. În cadrul acestui angajament, exprimați sentimente profunde și împărtășiți cu ceilalți intenția voastră de a vă sprijini reciproc în toate aspectele vieții.

Așadar, acest moment marchează, nu doar unitatea voastră de cuplu, ci și hotărârea voastră de a vă construi împreună un viitor plin de bucurii și împliniri. Este o confirmare solemnă a dragostei voastre și a determinării de a face față împreună tuturor provocărilor pe care le aduce viața.

Acest jurământ are o semnificație profundă, reflectând aspecte esențiale cum ar fi iubirea, respectul reciproc, fidelitatea și sprijinul în fața tuturor provocărilor vieții. 

Din momentul cununiei, pentru cei doi miri se intinde necunoscutul. 

Prin jurământul de nuntă, partenerii își exprimă hotărârea de a rămâne uniți în orice circumstanță și de a-și împărți bucuriile și tristețile vieții într-un parteneriat solid.

Pentru o mireasă, jurământul de căsătorie reprezintă nu doar un moment solemn în cadrul ceremoniei, ci și o promisiune că ea și partenerul ei se vor sprijini reciproc în construirea unei vieți împreună, bazată pe dragoste, înțelegere și respect. 

Este un angajament pe viață și o exprimare profundă a iubirii și dorinței de a împărți fiecare aspect al vieții cu celălalt, o fundație solidă pentru căsnicia voastră.

Semnificatia profunda a juramintelor de nunta

Imagine generată cu AI

Semnificația profundă a jurământelor de căsătorie este ancorată în angajamentul solemn și personal pe care cei doi parteneri îl fac reciproc în fața celor dragi și a comunității. 

Aceste jurăminte sunt mult mai mult decât simple cuvinte rostite în timpul ceremoniei; ele reprezintă fundamentul unei relații de cuplu și constituie un pilon solid al căsătoriei. 

Iată câteva aspecte ale semnificației profunde a jurămintelor de căsătorie:

 • Angajamentul pe viață

Jurământul de căsătorie exprimă hotărârea de a rămâne alături de partenerul de viață „în bune și în rele,” promițând să împărtășească viața în întregime. Aceasta este o decizie de a construi o legătură pe termen lung, bazată pe iubire, încredere și loialitate.

 • Promisiunea de iubire și respect

Jurământul include adesea promisiuni de iubire necondiționată și respect reciproc. Aceasta este recunoașterea profundă a valorii partenerului și a dorinței de a-l susține în dezvoltarea personală și în atingerea potențialului său maxim.

 • Unitatea în fericire sau tristețe

Prin jurământ, cuplul se angajează să împărtășească nu doar momentele fericite, ci și cele dificile ale vieții. Aceasta presupune solidaritate în fața provocărilor, sprijin reciproc și rezistență în fața adversităților.

 • Angajamentul familia pe care o întemeiați

Jurământul de căsătorie are o dimensiune familială, cu promisiunea de a construi și de a susține o familie împreună. Aceasta implică responsabilități față de copii și față de viitorul comun al familiei.

 • Spiritualitate și valori comune

Pentru mulți, jurământul de căsătorie implică angajamentul față de valorile și principiile spirituale comune. Acesta este un act de a construi împreună nu doar o viață materială, ci și o conexiune la nivel spiritual.

 • Legământul făcut public: 

Jurământul este un angajament public, făcut în fața martorilor și a unei comunități. Astfel, are și o dimensiune de angajament declarat și autoimpus, marcând începutul unei uniuni recunoscute oficial.

În ansamblu, semnificația profundă a jurământelor de căsătorie rezidă în intenția de a construi și de a menține o relație bazată pe iubire, respect, încredere și responsabilitate pe termen lung. Este o promisiune de a face față împreună la provocările și bucuriile vieții, formând astfel o familie bine întemeiată si relații durabile.

Evolutia juramintelor de nunta: De la origini la modernitate

Imagine generată cu AI

Jurămintele de căsătorie au suferit schimbări și evoluții de-a lungul timpului, reflectând modificările sociale, culturale și legale ale societăților. 

Evoluția jurământelor de căsătorie poate fi observată în moduri diferite, în funcție de contextul cultural și istoric. Iată câteva observații generale despre cum au evoluat jurămintele de nuntă de-a lungul timpului:

 Vremuri străvechi, antichitate:

Aspect Religios

În societățile antice, jurământurile de căsătorie aveau adesea un caracter religios puternic. Acestea erau privite ca o consacrare a uniunii de către forțe divine și aveau implicații spirituale.

Angajamentul și proprietatea

În anumite culturi antice, jurământurile de căsătorie includeau aspecte legate de transferul de proprietate, unde femeia era considerată a face trecerea de la starea de „proprietate” a tatălui său la cea a soțului ei.

În civilizațiile antice, jurămintele de căsătorie erau adesea stabilite într-un cadru mai formal și instituționalizat. Ele includeau de obicei angajamentele față de familii și comunitate, nu doar între cei doi soți.

Elemente precum transferul de avere, negocieri între familii și stabilirea unui contract erau adesea prezente în jurământurile de căsătorie.

Evul Mediu:

Imagine generată cu AI

Influența bisericii

În Evul Mediu european, jurămintele de căsătorie erau puternic influențate de Biserica Catolică. Uniunea era considerată sacrament și jurământul era luat în fața unui preot.

În perioada medievală, influența religiei a crescut semnificativ, iar jurămintele de căsătorie au devenit solemnizate în biserici.

Ideea căsătoriei ca sacrament a devenit predominantă în creștinism, și jurămintele reflectau angajamentul față de divinitate și de partener.

Rolurile de gen

Jurămintele reflectau adesea așteptările sociale legate de rolurile de gen, cu referiri la obediența soției față de soț și promisiuni de protecție din partea soțului.

Epoca Modernă:

Imagine generată cu AI

Odată cu secularizarea și schimbările sociale din epoca modernă, jurămintele de căsătorie au devenit mai puțin centrate pe aspectele religioase și mai orientate către aspectele legale.

În societățile moderne, jurămintele de nuntă reflectă adesea principii de egalitate între parteneri și exprimă angajamentul reciproc de a-și împărți responsabilitățile și de a construi o relație bazată pe colaborare.

Tot mai multe cupluri aleg să își personalizeze jurămintele, exprimând în propriile cuvinte promisiunile și angajamentele care sunt semnificative pentru ei.

Emoțiile personale și iubirea romantică au început să joace un rol mai important în exprimarea jurămintelor de căsătorie.

Contemporaneitate:

Imagine generată cu AI

În zilele noastre, jurămintele de căsătorie sunt adesea personalizate și scrise de cupluri pentru a reflecta mai bine valorile și aspirațiile lor individuale.

Religia continuă să aibă o influență puternică în anumite comunități, dar din ce în ce mai mulți oameni aleg jurăminte laice sau cu un accent mai personal.

Într-o lume diversă, jurămintele de căsătorie pot varia în funcție de contextul cultural, etnic și religios al cuplului.

În unele locuri, jurămintele de căsătorie pot include acum aspecte legale specifice, pe lângă valori personale și aspirații comune ale cuplului.

Cu evoluția valorilor sociale, jurământurile de căsătorie pot astăzi să reflecte mai bine principii de acceptare a diversității și de respect față de alegerile individuale ale partenerilor.

În concluzie, evoluția jurămintelor de căsătorie reflectă schimbările din societate și se adaptează la noile valori, perspective și înțelegeri ale cuplurilor moderne.

Personalizarea juramintelor de nunta

Imagine generată cu AI

Atunci când concepi jurămintele de nuntă, este important să îți pui în valoare sinceritatea și emoțiile autentice, să personalizezi jurământul de căsătorie pentru a reflecta atât valorile voastre comune, cât și aspectele care fac unică relația voastră.

Iată câteva aspecte la care te-ai putea gândi:

 • Emoțiile tale sincere.

Reflectă asupra emoțiilor pe care le resimți față de partenerul tău. Ce îți trezește iubirea și recunoștința? Este important să împărtășești aceste sentimente într-un mod autentic.

 • Exprimarea dragostei.

Începe jurământul exprimând dragostea profundă și autentică pe care o simt față de partenerul meu. Aici, poți detalia momente speciale sau calități ale lui care au contribuit la construirea conexiunii voastre.

 • Momentele speciale din relație.

Amintește-ți de momente speciale din relația voastră care au fost semnificative. Aceste amintiri pot adăuga o notă personală și emoționantă jurămintelor tale.

 • Cuvinte de apreciere și recunoștință:
  • Nu uita să exprimi aprecierea și recunoștința față de partenerul tău pentru calitățile sale și contribuțiile aduse în viața ta. Cuvintele de recunoștință pot adăuga o notă de căldură și conexiune la jurăminte.
 • Poți exprima ideea că sunteți recunoscători pentru că v-ați găsit unul pe celălalt în această călătorie a vieții. Menționează, evemtual, încrederea și bucuria pe care le simți în prezența celuilalt.
 • Promisiuni personale și profesionale.

Include promisiuni personale și profesionale care să reflecte aspirațiile și obiectivele noastre comune. Acest lucru ar putea să cuprindă sprijinul reciproc în cariere, îmbunătățirea continuă a relației noastre și construirea unei familii fericite.

 • Promisiunile profunde.

Gândește-te la promisiunile pe care le dorești să le faci partenerului tău. Acestea ar trebui să fie profunde și semnificative, reflectând angajamentul tău față de o viață împreună.

 • Dorința de a trece peste obstacole și asumarea responsabilității:

Subliniază angajamentul față de trecerea peste provocărilor vieții și asumarea responsabilității pentru binele și fericirea reciprocă. Aceasta ar putea include și recunoașterea inevitabilității dificultăților și angajamentul de a le depăși împreună.

 • Visurile pentru viitor.

Gândește-te la visurile și aspirațiile voastre comune pentru viitor. Ce așteptări aveți de la viața împreună și cum vreți să vă susțineți reciproc în îndeplinirea acestor visuri?

 • Cuvinte de încurajare și susținere.

Adresează cuvinte de încurajare și susținere partenerului, promițând să fii alături de el în momente bune și rele. Aceasta ar putea include și angajamentul de a-l sprijini în îndeplinirea visurilor și aspirațiilor sale.

 • Valorile și principiile voastre comune.

Identifică valorile și principiile care vă unesc și care ghidază relația voastră. Poți include aceste elemente în jurăminte pentru a evidenția fundația puternică pe care vă construiți căsnicia.

 • Angajamentul religios.
  • Având în vedere tradiția creștin-ortodoxă, aș adăuga o dimensiune religioasă jurământului, recunoscând importanța lui Dumnezeu în viața noastră și angajamentul nostru față de valorile creștine.
 • Dacă aveți și o perspectivă religioasă, ia în considerare acest angajament și modul în care acesta poate fi reflectat în jurăminte.
 • Umor și moment artistic.
  • Dacă sunteți o pereche care apreciază umorul sau intimitatea, poți adăuga un strop de umor sau de momente intime care să reflecte personalitățile voastre.
 • Într-o notă mai ușoară, poți să incluzi un pic de umor. Dacă alegi ca juraminte de nuntă să fie integrate într-un moment artistic, iar trupa de muzică te sustine cu backgroundul muzical, ai șansa rară de a adăuga unicitate și autenticitate jurământului. Aceasta ar putea fi o modalitate de a reduce tensiunea și de a crea un moment memorabil.

Personalizarea jurămintelor de nuntă ar fi un proces colaborativ cu partenerul tău pentru a asigura că fiecare promisiune reflectă autentic dragostea și angajamentul vostru. Este important să atingem echilibrul potrivit între solemnitate și intimitate, creând astfel un moment emoționant și personal.

Este important să fiți autentici și să alegeți cuvintele cu grijă, astfel încât jurămintele să reflecte cu acuratețe sentimentele și angajamentele voastre. Acestea sunt cuvintele cu care începeți călătoria către căsnicie, iar ele ar trebui să aibă un înțeles profund și să creeze amintiri de neuitat.

Exemple de juraminte de nunta pentru mire si mireasa

Imagine generată cu AI

Îți prezintăm în continuare câteva exemple de jurăminte care să reflecte o abordare modernă, sinceră și profundă a angajamentului marital care ar putea servi drept inspirație pentru propriile tale cuvinte. 

Aceste exemple incorporează elemente de emoție, angajament, recunoștință și anticipare a viitorului. 

 • Jurământ emoțional, având viitorul în față:

Îți promit că voi fi farul tău în nopțile întunecate, raza de soare în zilele ploioase și acel prieten loial în toate clipele. În fața prietenilor și a familiei noastre, mă angajez să împărtășesc fiecare râs, fiecare lacrimă și fiecare vis al nostru, construind împreună o viață plină de iubire și înțelegere. Cu inima plină de bucurie și cu privirea către viitor, promit să te iubesc în toate zilele noastre.

 • Jurământul inspirat de experiențe comune:

„De la prima noastră privire până la aceste momente, am străbătut o cale remarcabilă împreună. Promit să continuăm să construim pe baza acestei iubiri, să ne împărtășim fiecare bucurie și fiecare provocare și să cultivăm în continuare această relație în care am crescut și am evoluat împreună.”

 • Jurământul care să exprime recunoștință:

„Recunosc că tu ești raza mea de soare, prietenul meu cel mai bun și partenerul de viață. În ziua aceasta specială, îți promit recunoștința mea eternă și angajamentul meu de a îți fi alături, în toate împrejurările, de-a lungul întregii noastre călătorii.”

 • Jurământul inspirat de valorile comune:

„În fața lui Dumnezeu și a celor prezenți, mă angaj să onorez valorile noastre comune – iubirea, respectul și devotamentul. Îți promit să fiu partenerul tău în toate, să ascult, să înțeleg și să construim împreună o viață plină de compasiune și înțelegere.”

Alte exemple de jurăminte de nuntă care pot servi drept inspirație:

„Îți promit să fiu alături de tine în toate momentele vieții noastre, să împart bucuriile și să te susțin în dificultăți. Promit să-ți ascult inima cu atenție, să-ți acord sprijinul meu necondiționat și să construiesc alături de tine o călătorie plină de iubire și înțelegere.”

„Prin aceste jurăminte, îmi dedic inima și sufletul ție. Promit să te iubesc în zilele senine și în cele ploioase, să fiu farul tău în întuneric și să te susțin în visurile tale. Îmi asum angajamentul de a construi o căsnicie plină și de a-ți oferi dragostea mea sinceră în fiecare zi.”

„Jur să-ți fiu partener(ă) de viață și să cresc împreună cu tine în iubire și compasiune. Promit să-ți respect pasiunile, să împărtășesc râsul și lacrimile, și să contribui la o căsnicie care să fie un refugiu de sprijin și înțelegere.”

 „Prin aceste jurăminte, îmi ofer inima și mâna ta pentru toată viața. Promit să împart fiecare zi cu bucurie, să te inspir să atingi cele mai înalte culmi și să te iubesc cu fiecare bătaie a inimii mele. În fața lui Dumnezeu și a celor prezenți, îți promit credință, loialitate și dragoste eternă.”

„În această zi specială, îmi angajez viața alături de a ta. Jur să te ascult cu atenție, să te înțeleg în adânc și să îți ofer necondiționat suportul meu. Promit să rămân deschis(ă) la dorințele tale, să împărtășesc visele și să fac din fiecare zi o aventură în doi.”

Acestea sunt doar câteva exemple, jurămintele pot fi personalizate pentru a reflecta în mod unic relația și promisiunile fiecărui cuplu.

Să simți că fiecare cuvânt rostit este autentic și semnificativ este esențial în crearea unor jurăminte de nuntă memorabile.

Integrarea unei trupe de coveruri in juramintele de nunta

Imagine generată cu AI

Adăugarea unui fond muzical poate să ofere o notă suplimentară de emoție și dramatism jurămintelor voastre, creând astfel o experiență cu totul aparte în ziua nunții.

Exprimarea jurămintelor pe un fond muzical poate adăuga o notă emoționantă și personală momentului solemn al ceremoniei de nuntă. Alegerea unei piese muzicale care vă definește ca cuplu sau care are o semnificație specială în relația voastră poate să sporească intensitatea și autenticitatea momentului. 

Iată cum ați putea integra muzica în jurăminte:

 • Alege piesa sau piesele potrivite
  • Selectează o melodie care are o semnificație specială pentru voi. Aceasta poate fi o piesă care vă aduce aminte de un moment important din relația voastră sau care transmite emoțiile și promisiunile pe care doriți să le faceți ca mire și mireasă.
 • Optați pentru o melodie instrumentală care vă place și care are o atmosferă potrivită pentru momentul solemn al jurămintelor. Puteți alege o piesă clasică, o melodie romantică sau orice altă compoziție care vă definește ca pereche.
 • Asigurați-vă că melodia aleasă este în concordanță cu tema generală a nunții voastre și cu atmosfera pe care doriți să o creați. Dacă nunta are un anumit stil sau temă, fondul muzical ar trebui să se potrivească în mod corespunzător.
 • Stabilește un stil pentru jurăminte

Înainte de a alege fondul muzical, este important să vă gândiți la tonul general al jurămintelor voastre. Dacă jurămintele sunt romantice și pline de pasiune, puteți alege o melodie care să amplifice această atmosferă. Pe de altă parte, dacă sunteți cunoscuți pentru simțul umorului, o melodie mai ușoară și veselă poate fi alegerea potrivită.

 • Melodii pentru jurăminte emoționale

Dacă jurămintele voastre sunt emoționale și încărcate de sentimente, puteți alege o melodie care să sporească intensitatea emoțională. Piese instrumentale sau balade romantice pot adăuga o notă de profunzime și să sprijine expresivitatea cuvintelor rostite.

 • Melodii pentru jurăminte care au nuanțe de umor

Dacă intenționați să adăugați un strop de umor în jurămintele voastre, alegeți o melodie mai veselă sau cu elemente comice. Aceasta poate contribui la atmosfera plăcută și relaxată pe care doriți să o creați.

 • Melodii pentru jurăminte tradiționale

Dacă aveți jurăminte mai tradiționale sau clasice, puteți opta pentru o melodie cu o nuanță mai solemnă și elegantă. Piese orchestrale sau clasice pot oferi o coloană sonoră potrivită pentru astfel de momente.

 • Integrarea muzicii cu elementele individuale

Dacă aveți elemente personale în jurăminte de nuntă, precum citate din filme preferate, referințe la călătorii comune sau amintiri speciale, asigurați-vă că melodia aleasă nu contrastează în mod negativ cu aceste detalii. Integrarea armonioasă a elementelor personale cu fondul muzical contribuie la experiența unitară și rămâne memorabilă.

 • Alegerea unei melodii care se potrivește stilului și tonului jurămintelor voastre contribuie la crearea unei ceremonii de nuntă autentice și emoționante, reflectând natura unică a relației voastre.

Alte aspecte pentru integrarea de jurăminte de nuntă pe fondul muzical

 • Aveți grijă să controlați volumul muzicii astfel încât să nu acopere cuvintele jurămintelor. Fondul muzical ar trebui să completeze discursul vostru, nu să îl înăbușe.
 • Alegeți o melodie care se potrivește cu tonul și stilul jurămintelor voastre. Dacă jurămintele sunt pline de emoție, alegeți o melodie care să accentueze acea emoție, așa cum am detaliat mai sus.
 • Începerea și încheierea jurămintelor de nuntă cu muzică

Puteți începe și încheia jurămintele voastre cu fragmente din melodia aleasă. De exemplu, puteți începe cu versuri care să creeze atmosfera potrivită și să încheiați jurămintele pe acordurile finale ale melodiei.

Astfel, veți beneficia de fond muzical pentru a da un cadru coerent și armonios întregii experiențe.

 • Muzică de fundal:

Dacă preferați să faceți jurăminte fără să vorbiți pe versurile unei melodii, puteți alege să aveți muzică de fundal pe durata jurămintelor. O melodie liniștitoare și emoționantă poate să contribuie la crearea unei atmosfere unice.

 • Integrarea versurilor din melodii în jurămintele de nuntă:

Încorporați versuri din melodie în jurămintele voastre. Aceasta poate să aducă o notă poetică și să accentueze cuvintele rostite, în timp ce vă exprimați iubirea și angajamentul față de partener.

 • Personalizarea versurilor:

Personalizați versurile melodiei pentru a le face mai relevante pentru povestea voastră de iubire și pentru a accentua jurămintele rostite.

 • Interpretează în duet, live:

Dacă sunteți pasionați de muzică și vă simțiți confortabil, puteți cânta sau recita jurăminte în formă de duet sau să aveți un interpret care să le ofere un suport muzical în direct.

 • Crearea unui Montaj Video:

Puteți crea un montaj video în care să înregistrați sau să adăugați versuri alese din melodie și să îl difuzați în timpul ceremoniei.

 • Alegeți muzicanți live sau un DJ care gestionează muzica la nuntă și cu care să puteți colabora pentru a vă asigura că fondul muzical este integrat în mod corespunzător în timpul jurămintelor.
 • Asigurați-vă că sunetul este testat în prealabil pentru a evita surprize neplăcute în ziua nunții. Verificați cum se aude muzica în locație și ajustați volumul și setările dacă este necesar.

Indiferent de modul în care alegeți să integrați muzica, este important să fie autentic și să reflecte ceea ce simțiți unul față de celălalt. Muzica poate să aducă o dimensiune specială și memorabilă jurămintelor voastre de nuntă. 

Pentru a verifica disponibilitatea trupei, apasa pe calendarul de programări.

Sfaturi utile pentru realizarea juramintelor de nunta perfecte

Imagine generată cu AI

Jurământul de nuntă este o expresie personală a angajamentelor și promisiunilor dintre cei doi parteneri. 

Acesta poate varia în funcție de preferințele personale, valorile, și trăirile fiecărui cuplu. Dacă îți dorești să găsești inspirație pentru jurămintele tale de nuntă, iată câteva surse unde poți căuta:

 • Resurse online:

Există numeroase resurse online care oferă exemple și idei pentru jurăminte de nuntă. Poți căuta pe site-uri de nunți, bloguri specializate sau platforme de socializare pentru cupluri.

 • Cărți și literatură de specialitate:

Cărțile despre organizarea nunții și literatura de specialitate despre căsătorie pot conține exemple de jurăminte sau sfaturi despre cum să le compui. Poți consulta și poezii sau citate care să îți inspire jurămintele sau să apelezi la citatele inspiraționale întâlnite în decursul timpului.

 • Videoclipuri și documentare despre căsătorie:

Urmărirea videoclipurilor și documentarelor despre căsătorie poate fi o sursă de inspirație. Cuplurile sau organizatorii de nunți prezintă adesea jurăminte în aceste medii, iar asta poate să îți ofere idei pentru propriile tale cuvinte.

 • Consilieri și preoți:

Dacă aveți un consilier de cuplu sau sunteți implicați într-un program premarital, acești profesioniști pot oferi sfaturi și ghidare în compunerea jurămintelor. De asemenea, preoții sau liderii spirituali pot oferi sfaturi în acest sens.

 • Familia sau prietenii apropiați:

Adesea, familia sau prietenii apropiați pot oferi perspective și sugestii valoroase. Ei vă cunosc relația și pot să împărtășească experiențe care vă pot inspira în compunerea jurămintelor.

 • Experiența personală:

Reflectarea asupra experiențelor voastre comune, momentelor deosebite și a valorilor voastre poate fi cea mai autentică sursă de inspirație pentru jurămintele voastre.

După ceremonia de căsătorie, jurământul devine o parte importantă a amintirilor și a angajamentului vostru. 

Iată câteva moduri în care puteți gestiona și păstra aceste jurăminte după căsătorie:

1. Documentați-le

Dacă nu ați făcut deja acest lucru, documentați jurământul într-un mod pe care îl puteți păstra. Puteți să îl scrieți pe o hârtie specială, să-l tipăriți frumos sau să-l aveți sub forma unei cărți de jurăminte. Acesta va deveni o amintire palpabilă a momentului solemn al căsătoriei voastre.

2. Rame personalizate

Plasați jurământul într-un cadru frumos și personalizat, astfel încât să puteți expune această amintire în locuri speciale din casa voastră.

3. Integrează-le în ritualurile zilnice

Luați-vă timp să recitiți sau să vă amintiți de jurământul vostru în mod regulat. Acest lucru poate fi parte a unui moment special între voi doi, cum ar fi în serile romantice sau în zilele aniversare, dar cu siguranță e cel mai puternic mod de a beneficia de jurăminte de nuntă.

4. Album de amintiri

Includeți jurămintele într-un album de amintiri, alături de fotografii de la nunta voastră și alte momente de neuitat ale relației voastre. Acest album poate fi actualizat pe parcursul timpului.

5. Reînoirea jurământelor

La aniversarea nunții voastre sau în momente festive, puteți alege să vă reafirmați jurămintele. Poate fi un mod special de a sărbători și de a vă aduce aminte de angajamentul vostru reciproc.

6. Scrisoare deschisă

Transpuneți jurământul într-o scrisoare deschisă către partenerul vostru. Acest document personal poate deveni o comoară pe care o păstrați pentru a vă reaminti de promisiunile voastre.

7. Cărți de jurăminte

Dacă doriți, puteți utiliza servicii specializate de editare și tipărire care vă permit să transformați jurământul într-o carte frumos realizată, cu coperte personalizate.

Indiferent de modul în care alegeți să păstrați jurământul, cel  ai important lucru este să îl integrați în viața voastră de zi cu zi și să îi mențineți semnificația de-a lungul relației voastre.

Indiferent de sursa pe care o alegi, este important să personalizezi jurămintele astfel încât ele să reflecte autentic relația voastră și angajamentul vostru reciproc. Cuvintele ar trebui să aibă un înțeles profund pentru amândoi și să creeze o amintire memorabilă în ziua căsătoriei voastre.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro