fbpx

Melodii dansul mirilor

Planificarea unui eveniment atât de special cum este o nuntă este plină de alegeri importante. Una dintre deciziile importante de luat este legată de unul din cele mai memorabile momente ale nunții,  dansul mirilor.

Cu siguranță vreți ca acest moment să fie unul de neuitat, și ce poate contribui mai mult la crearea unei atmosfere magice decât alegerea potrivită a unei melodi pentru dansul mirilor?

Și, e foarte normal să vă doriți ca dansul vostru să transpună în acordurile muzicii toate emoțiile și sentimentele care vă unesc. Pentru că, în final, un dans este mai mult decât mișcarea trupului pe ritmuri melodioase.

Este momentul în care timpul pare că vrea să se oprească, iar lumea înconjurătoare să dispară, lăsându-vă loc doar vouă. Dansul mirilor aduce în prim-plan tocmai această conexiune emoțională pe care o aveți.

În acest articol, vă vom ghida în procesul de selecție a unei melodi. Vom explora diverse aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare, de la preferințele personale la tematica nunții și la durata dansului.

Apelând la serviciile noastre, ale Trupei Lov, vă vom asista în alegerea melodiei perfecte, care vă va reflecta personalitatea și vă va încânta invitații.

Indiferent dacă sunteți fani ai unor genuri muzicale specifice sau vreți să surprindeți cu ceva neobișnuit, vă vom ghida și vă vom oferi sfaturi utile.

Dar, înainte de toate, alegeți cu inima, pentru că în acordurile acelei melodii se va găsi povestea voastră, spusă în ritmul pasiunii și iubirii voastre.

Explorăm așadar împreună cum să alegeți acele melodii care vor face din dansul vostru un moment de neuitat la nunta voastră.

Importanta momentului si alegerea corecta a melodiei

Sursa foto: Wedding forward

Momentul dansului mirilor este unul dintre cele mai așteptate și emoționante părți ale nunții. Este acel instantaneu în care timpul pare să se oprească, iar voi doi, înconjurându-vă cu eleganță și pasiune, deveniți centrul atenției.

  Dansul mirilor are puterea de a transmite povestea voastră de dragoste într-un mod unic și memorabil. De aceea, alegerea corectă a melodiei este foarte importantă.

Transmiterea emoțiilor

  Muzica are puterea de a evoca și transmite emoții într-un mod în care cuvintele adesea nu reușesc. Atunci când alegeți melodia potrivită pentru dansul mirilor, gândiți-vă la cum vă doriți să vă simțiți în acest moment special. 

Dacă doriți să exprimați iubirea profundă și emoțiile intense pe care le aveți unul față de celălalt, alegeți o melodie cu versuri și tonuri care să reflecte aceste sentimente.

Reflectarea personalității

Melodia aleasă pentru dansul mirilor ar trebui să reflecte personalitatea voastră ca cuplu. Fie că sunteți romantici, veseli, pasionali sau aventuroși, muzica poate spune povestea voastră. Acesta este momentul în care vă puteți arăta adevărata identitate în fața invitaților voștri.

Crearea unei amintiri de neuitat

Dansul mirilor este o amintire pe care o veți purta cu voi toată viața. Alegând o melodie care vă definește și care creează o atmosferă unică, veți face ca acest moment să fie de neuitat atât pentru voi, cât și pentru cei prezenți la nunta voastră.

Sfătuitorul din umbră

La Trupa Lov, avem experiența și expertiza necesară pentru a vă ajuta să alegeți melodia perfectă pentru dansul mirilor. Avem un repertoriu bogat și variat și suntem gata să vă consiliem în funcție de preferințele voastre. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla cum putem face acest moment de neuitat pentru voi.

Un expert în materie vă poate oferi consultanță și vă va prezenta diverse opțiuni muzicale. La Trupa Lov avem cunoștințe vaste despre repertoriu și suntem în măsură să vă sugerăm melodii care se potrivesc temei nunții voastre sau stilului vostru.

Nu lăsați alegerea melodiei pentru ultimul moment. Discutați cu trupa sau DJ-ul vostru cu ceva timp înainte de nuntă pentru a stabili detalii importante, cum ar fi momentul dansului, sonorizarea, prezentarea, jocurile de lumini și efectele speciale care vor impulsiona momentul dansului mirilor.

Înainte de nuntă, asigurați-vă că ați ascultat mai multe melodii în avans și ați decis care se potrivește cel mai bine cu personalitatea voastră și cu povestea voastră de dragoste.

Dincolo de magia momentului, e bine să testați mai multe stiluri de dans, ca să vedeți în ce măsură reușiți să performați sau să efectuați anumite coregrafii. Nu treceți cu vederea experiența voastră în dans.

Nu vă complicați inutil, dacă simțiți că mai mult vă încurcați. Alături de melodie, alegeți stilul de dans pe care îl simțiți cel mai la îndemână pentru abilitățile voastre. Apelați cu încredere la un coregraf.

Atenție la durata melodiei. Nu ați vrea nici să fie prea scurtă și momentul să se termine înainte să vă fi dat seama că a început, dar nici prea lungă, să plictisească sau să vă epuizeze.

Gusturile voastre muzicale trebuie să prevaleze, evident, dar ar fi perfect dacă ați putea ține cont și de cele ale majorității invitaților. O melodie care este cunoscută și apreciată de majoritatea poate crea o atmosferă mai prietenoasă și participativă.

Plecați în alegerea melodiei de la genurile muzicale pe care le preferați, de la artiștii favoriți. Sau, poate aveți o melodie de care vă leagă o amintire specială.

Dacă nunta are o anumită tematică, e indicat să adaptați și melodia pentru dansul mirilor la această tematică. O nuntă cu o temă retro, rustică, elegantă, moto, romantică sau rockabilly impune o melodie pe măsură.

Luați în calcul la alegerea melodiei și locația. În 90 la sută din situații aceasta este un salon specializat de nunți sau un restaurant, dar dacă aveți o nuntă pe malul mării, în mijlocul naturii sau într-o locație istorică, un castel, atunci ați putea adapta muzica la specificul locului.

Alege formatia/trupa ideala care sa continue momentul magic

După ce ați ales melodia perfectă pentru dansul mirilor, următorul pas esențial este alegerea formației sau trupei care va interpreta această melodie cu pasiune și talent.

Dar, cum ziceam și în prima parte a articolului, ați putea face alegerea trupei chiar înainte de a alege melodia. Doar pentru simplul motiv că aceștia vă pot ajuta să facei alegerea melodiei.

Acești profesioniști vor fi cei care vor contribui esențial la crearea momentului magic în timpul dansului mirilor și vă vor ajuta să vă bucurați din plin de această experiență.

În căutarea formației ideale, există câteva aspecte care pot face diferența, și iată de ce  noi, Trupa LOV este alegerea perfectă pentru a face din nunta voastră un eveniment memorabil:

Experiența și expertiza

Suntem o formație specializată în evenimente, cu ani de experiență în spate. Fiecare membru al trupei noastre aduce expertiza sa unică, garantând o prestație muzicală de înaltă calitate. Alegându-ne, vă asigurați că momentul dansului mirilor va fi unul perfect, susținut de profesionalismul nostru.

Repertoriu variat

Suntem mândri de repertoriul nostru vast și variat, care acoperă o gamă largă de genuri muzicale. De la hit-uri contemporane la clasici care au rezistat testului timpului, avem tot ce este nevoie pentru a vă asigura că muzica noastră se potrivește tematicii și preferințelor nunții voastre.

Suntem adaptabili

Suntem o formație adaptabilă care își personalizează playlistul în funcție de cerințele voastre. Dacă aveți o tematică specială pentru nunta voastră, suntem gata să o integrăm în repertoriul nostru. Invitații voștri vor trăi un show live de excepție direct pe ringul de dans.

Venim în orașul tău

Indiferent de orașul în care are loc evenimentul, suntem trupa de cover pe care poți conta! Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi câteva detalii despre locația unde vom cânta, iar noi ne vom asigura că sunetul și atmosfera sunt perfecte pentru nunta ta.

Facem atmosfera

Invitații tăi sunt prioritatea noastră, și vrem ca ringul de dans să fie mereu plin de energie și veselie. Prin profesionalismul fiecărui membru din trupă, suntem capabili să adaptăm playlistul exact la ceea ce îți dorești, astfel încât să oferim o experiență muzicală care să vă reprezinte și să vă încânte pe tine și pe invitații tăi.

Avem tot ce ne trebuie

Suntem o trupă complet echipată și pregătită să facă din nunta ta un adevărat spectacol. Avem toate resursele necesare, de la scenă, sonorizare, lumini, până la DJ și colaboratori specializați în folclor. Astfel, garantăm că nunta ta va fi perfect orchestrată.

Suntem alături de tine

Oferim consultanță gratuită pentru fiecare moment din desfășuratorul petrecerii tale. Ne dorim să îți oferim liniștea că totul decurge perfect. De la selecția melodiilor până la detaliile logistice, suntem alături de tine pentru a te ajuta să faci ca nunta ta să fie una memorabilă.

Alegerea formației sau trupei ideale pentru a continua momentul magic în timpul dansului mirilor este o decizie importantă. Noi îți vom oferi o experiență muzicală de neuitat, plină de pasiune și veselie. Cu Trupa Lov, veți avea încredere că dansul mirilor va fi unul absolut memorabil.

Top melodii pentru dansul mirilor

Sursa foto: Boston Common Band

Un astfel de top cu melodii pentru dansul mirilor nu poate fi decât subiectiv.

Dar am putea totuși face pentru voi o selecție un top cu melodii pentru dansul mirirlor, astfel încât să aveți un punct de plecare, o sursă de inspirație pentru idei de melodii pentru dansul mirilor, unul din momentele de vârf al nunții voastre.

În acest capitol vă vom prezenta câteva liste cu melodii îndrăgite și potrivite pentru dansul mirilor. Fie că sunteți în căutarea unei balade romantice sau doriți să aduceți o notă de distracție și surpriză, veți găsi în acest top opțiuni variate și inspirație pentru alegerea melodiei care vă va reprezenta și va emoționa asistența.

Ca fapt divers, dacă v-ați întrebat vreodată care este cea mai populară și mai folosită melodie la nivel mondial pentru dansul mirilor, atunci trebuie să știți că aceasta este, conform mai multor surse de specialitate, Can’t Help Falling in Love, a lui Elvis Presley.

20 melodii clasice pentru dansul mirilor

1. Dunărea albastră – Johann Strauss II

2. Valsul florilor – Piotr Ilici Ceaikovski

3. Valsul Vienez – Johann Strauss II

4. Valsul din Frumoasa adormită – Piotr Ilici Ceaikovski

5. Valsul patinatorilor – Émile Waldteufel

6. Valsul Moldovenesc – Bedřich Smetana

7. Valsul lacului lebedelor – Piotr Ilici Ceaikovski

8. Vis de iubire nr. 3 – Franz Liszt

9. Für Elise – Ludwig van Beethoven

10. Al doilea vals – André Rieu

11. Valsul Văduvei vesele – Franz Lehár

12. Dansul maghiar nr. 5 – Johannes Brahms

13. Suita Nutcracker – Piotr Ilici Ceaikovski

14. Marșul slav – Piotr Ilici Ceaikovski

15. Dansul sabiei – Aram Khachaturian

16. Entertainer – Scott Joplin

17. Minunte waltz – Frédéric Chopin

18. Preludiul picăturii de ploaie – Frédéric Chopin

19. Sonata lunii – Ludwig van Beethoven

20. Odă bucuriei – Ludwig van Beethoven

20 melodii moderne pentru dansul mirilor

1. Perfect – Ed Sheeran

2. Thinking Out Loud – Ed Sheeran

3. I Want to Know What Love Is – Foreigner

4. Shallow – Lady Gaga și Bradley Cooper

5. A Thousand Years – Christina Perri

6. All of Me – John Legend

7. Say You Won’t Let Go – James Arthur

8. As Long As You Love Me – Backstreet Boys

9. Young and Beautiful – Lana Del Rey

10. Can’t Help Falling in Love – Elvis Presley

11. Marry Me – Bruno Mars

12. Perfect Duet – Ed Sheeran și Beyoncé

13. Say You Won’t Let Go (Acoustic Version) – James Arthur

14. All of Me (Acoustic Version) – John Legend

15. I Will Always Love You – Whitney Houston

16. When You Say I Do – Carrie Underwood

17. Your Song – Elton John

18. I’m Yours – Jason Mraz

19. Hallelujah – Leonard Cohen

20. Iris – Goo Goo Dolls

20 de melodii românești pentru dansul mirilor:

1. Pentru totdeauna – Trupa Zero

2. Numele tău – Georgiana Lobonț

3. O viață și încă o zi – Cipri Popescu

4. Povestea noastră – Claudia Pătrășcanu

5. Te iubesc – Cipri Popescu

6. Doar noi doi – Codruta Rodean

7. Visul meu despre iubire – Georgiana Marina

8. Vals – Smiley ft. Feli

9. A Ta Mireasă – Loredana

10. Ochii din vis – Loredana și Dragoș Chircu

11. Mai frumoasa – Laura Stoica

12. Nebun de alb – Emeric Imre

13. Ți-am dat un inel – Holograf

14. Ești mireasa vieții mele – Ovidiu Komornyik

15. Tu – Horia Brenciu

16. Frumoasa mea – Marcel Pavel

17. Te iubesc, femeie – Ștefan Bănică Jr.

18. Dacă d-ai fi tu – Sarmalele Reci

19. Am nevoie de tine – Direcția 5

20. Dragostea n-are plural – Monica Odagiu

20 melodi rock pentru dansul mirilor

1. Faithfully – Journey

2. Love Will Keep Us Alive – Eagles

3. Wild Horses – The Rolling Stones

4. Thank You – Led Zeppelin

5. You’re the Inspiration – Chicago

6. I Don’t Want to Miss a Thing – Aerosmith

7. Forever – Kiss

8. Love Conquers All – Deep Purple

9. Thank You for Loving Me – Bon Jovi

10. Heaven – Bryan Adams

11. Take My Breath Away – Berlin

12. All I Want Is You – U2

13. (Everything I Do) I Do It for You – Bryan Adams

14. Nothing Else Matters – Metallica

15. Every Breath You Take – The Police

16. Waiting for a Girl Like You – Foreigner

17. You and Me – Alice Cooper

18. Wonderful Tonight – Eric Clapton

19. Nothing’s Gonna Stop Us Now – Starship

20. The Search is Over – Survivor

20 melodii din 2023 pentru dansul mirilor

1. I Choose You Forest – Blakk (Pop)

2. Time With You – Johnny and Heidi (Indie)

3. Heaven – Cleo Sol (R&B)

4. Evergreen – Teddy Swims (Pop)

5. Made For Me – Muni Long (R&B)

6. Magical – Ed Sheeran (Pop)

7. So Glad I Found You – Jalen Ngonda (R&B)

8. Perfect Day – Al Green (R&B)

9. Made (Wedding Version) – Spencer Crandall (Country)

10. The Mountain Song (First Dance Version) – Tophouse (Folk)

11. In Your Love – Tyler Childers (Country)

12. 24/7, 365 – Elijah Woods (Pop)

13. If You Were Mine – Miranda Lambert & Leon Bridges (Contemporary Country)

14. Masterpiece – Ben Harper (Alternative)

15. Say Yes To Heaven – Lana Del Rey (Alternative)

16. Dance With You – Brett Young (Country)

17. Love You Anyway – Devon Gilfillian (R&B)

18. way after forever – Vaultboy (Pop)

19. Perfect For Me – Bradley Marshall (Pop)

20. I’m Gonna Love You – Josh Tatofi (R&B)

Alte sfaturi pentru alegerea melodiei perfecte

Sursa foto: My wedding guide

Atunci când alegeți melodia, ascultați cu inima voastră și urmați instinctul. Alegeți o melodie care vă atinge sufletele și vă face să vă simțiți într-adevăr conectați. Nu vă concentrați prea mult pe ce cred ceilalți că ar trebui să alegeți; alegeți ce vă face fericit.

Alegeți o melodie care are versuri sau un ton care reflectă povestea voastră de dragoste. Cu cât melodia are mai mult sens pentru voi doi, cu atât va fi mai emoționantă.

Nu alegeți o melodie cu un ritm prea rapid sau cu un stil de dans complicat, dacă nu sunteți confortabili cu acest lucru. Dansul mirilor ar trebui să fie distractiv și relaxant, nu stresant.

Pregătiți-vă pentru moment, repetați dansul cu suficient timp înainte de nuntă pentru a vă simțiți încrezători și confortabil în timpul performanței. Cu cât vă simțiți mai pregătiți, cu atât veți putea să vă bucurați mai mult de moment.

Foarte important. Dacă muzica va rula înregistrată, folosiți la repetiții aceași versiune ca la nuntă. Dacă e interpretată live, cereți trupei să vă furnizeze o versiune înregistrată proprie și exersați cu aceea.

Dacă sunteți dornici să adăugați un element surpriză în dans, cum ar fi o schimbare de ritm, un cambre, o ridicare sau o coregrafie neașteptată, asigurați-vă că aceasta este bine pregătită și nu va crea stres în timpul dansului.

Relaxați-vă și bucurați-vă de moment. În cele din urmă, amintiți-vă că dansul mirilor este despre bucurie și celebrare. Priviți-vă în ochi, strângeți-vă de mâini, trăiți clipa. Acest moment nu se poate repeta. Nu vă stresați prea mult și aveți încredere în alegerea voastră.

Dacă aveți prieteni sau membri în familie care s-au căsătorit recent, întrebați-i despre experiența lor cu alegerea melodiei pentru dansul mirilor. Ei pot oferi sfaturi utile și povești personale despre alegerea lor.

La nunta voastră, puteți să explicați de ce ați ales o anumită melodie pentru dansul mirilor. Aceasta poate adăuga o notă emoțională în plus pentru invitați și poate face momentul mai special.

Dacă aveți preferințe muzicale diferite, asigurați-vă că alegeți o melodie care să satisfacă gusturile amândurora. Acesta este un moment în care puteți demonstra chiar și aici că sunteți gata să colaborați în cuplu.

Asigurați-vă că cei ce se ocupă de sonorizare au un plan de rezervă în cazul în care apar probleme tehnice în timpul dansului. Acest lucru poate include echipamente de sunet suplimentare, microfoane sau surse alternative de redare a melodiei.

La asta sigur v-ați gândit, dar trebuie să fim siguri că nu uitați totuși ceva. Dacă doriți să păstrați amintiri din dans, asigurați-vă că aveți un fotograf și unul sau chiar mai mulți cameramani care să înregistreze acest moment special.

Casă de piatră și succes la alegerea melodiei și interpretarea dansului.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro