fbpx

Organizarea Petrecerii Corporate: Ghid Complet

Ești un antreprenor și te gândești să organizezi o petrecere corporate cu diferite ocazii? Fie că vorbim de Sărbători precum Paște, Crăciun, 8 Martie sau împlinirea unor anumiți ani de activitate a afacerii tale, ei bine, petrecerile corporate au devenit nu doar un trend în lumea afacerilor însă îți aduc și multiple beneficii în business. 

Spre exemplu o petrecere corporate poate fi o modalitate excelentă de a-ți motiva angajații, de a lega relații cu clienții existenți în special cu cei fideli și de a-ți consolida reputația în rândul partenerilor sau colaboratorilor de afaceri  plus multe alte avatanje.  

Cu toate acestea, organizarea unei petreceri corporate care să fie memorabilă, să îți reprezinte profesionalismul din business, să consolideze relații și să aibă impact pozitiv asupra participanților este o sarcină care necesită o atenție deosebită și chiar necesitatea de a găsi acele idei de petrecere firmă care să se potrivească perfect afacerii tale. 

Hai să afli din acest articol mai multe idei petrecere firma şi ce poți face pentru organizarea uneia reușite. 

Importanța unei petreceri corporate reușite

Imagine generată cu AI

O petrecere corporate de succes nu este doar o ocazie de a te distra și de a petrece timpul împreună cu angajații, clienții sau partenerii tăi de afaceri, ci este o investiție strategică care îți poate aduce beneficii semnificative afacerii tale pe termen lung. 

Iată câteva dintre motivele pentru care organizarea unei petreceri corporate de succes este importantă și poate fi o parte a strategiei tale de afaceri:

Motivarea angajaților

Angajații tăi sunt una dintre cele mai importante resurse ale afacerii tale iar o petrecere corporate poate fi o modalitate excelentă de a-ți motiva angajații și de a le induce un sentiment de apartenență și loialitate față de afacerea ta. 

Mai mult ca sigur că nu îți dorești ca angajații tăi să fie nemulțumiți sau chiar să plece la concurență, nu-i așa? Ei bine petrecerile pot fi una dintre acele metode de loializare și motivare pe lângă multe altele pe care le poți folosi în acest sens. 

În plus, este bine să fi conștient de faptul că atunci când angajații se simt apreciați și recunoscuți pentru munca lor, sunt mai motivați și mai productivi în ceea ce faci zi de zi.

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții existenți sau cu cei loiali

Oare clienții tăi știu cât de mult îi apreciezi pentru că îți cumpără produsele? Ei bine, dacă nu știu le poți arăta asta prin diverse metode printre care și prin invitația la o petrecere corporate.  

În special pentru clienții fideli, o petrecere corporate este o ocazie excelentă de a lega relații cu clienții și de a le crea o experiență pozitivă care să-i facă să se simtă apreciați și valoroși.

Iar atunci când clienții tăi se simt bine tratați ca niște oameni cu adevărat importanți pentru tine sunt mult mai predispuși să îți rămână loiali și să îți recomande produsele sau serviciile tale altor persoane.

Consolidarea reputației afacerii

Mai mult ca sigur că reputația afacerii tale este foarte importantă pentru tine, nu doar în rândul angajaților cât și al clienților. Iar o petrecere corporate organizată cu succes poate contribui la consolidarea reputației afacerii tale ca fiind nu doar un business profesional ci unul care care apreciază relațiile cu angajații și clienții.

Iar asta va ajuta ca oamenii să aibă o imagine pozitivă asupra afacerii tale și deci vor crește și șansele ca aceștia să aleagă produsele sau serviciile tale în locul concurenței sau să vină în echipa ta, dacă vorbim despre angajați. 

Îmbunătățirea imaginii brandului 

Nu doar reputația afacerii contează ci și crearea unui brand puternic, căruia i se duce vestea în cele mai bune moduri, nu-i așa? Ei bine, o petrecere corporate bine organizată și memorabilă poate ajuta inclusiv la îmbunătățirea imaginii de brand a afacerii tale.

Și cel mai mare avantaj aici este că atunci când oamenii asociază o experiență pozitivă cu marca ta, sunt mult mai predispuși să îți perceapă brandul ca fiind unul modern, creativ și orientat înspre viitor. 

Renunțarea la stres și monotonie

Și nu în ultimul rând o petrecere corporate poate fi o modalitate excelentă de a-ți ajuta angajații să renunțe la stresul și monotonia rutinei zilnice, să se relaxeze și să se distreze socializând între ei dar și cu clienții fideli.  

Iar atunci când angajații sunt mai relaxați și mai fericiți, sunt mult mai productivi și mai creativi fapt care se va vedea în rezultatele pe care le vei avea în afacere. 

Organizarea petrecerii corporate

Imagine generată cu AI

Așa cum ai văzut mai sus o petrecere corporate de succes îți poate aduce beneficii semnificative în afacere și prin urmare este important să dedici timp și resurse pentru a organiza o petrecere care să fie  cu adevărat reușită pentru toți oaspeții.

Dar cum o organizezi pentru a te asigura că vei reuși acest lucru? Hai să discutăm în continuare despre asta în detaliu. Pentru că lucrurile cu adevărat bune se fac pas cu pas nu-i așa? 

Alegerea locației potrivite

Imagine generată cu AI

Dacă îți dorești o petrecere cu adevărat reușită încă de la început, primul pas este alegerea locației. Aceasta este o decizie foarte importantă pe care o ai de luat. De ce? Pentru că locația setează tonul întregului eveniment și poate influența enorm experiența invitaților încă de la primul pas în cadrul petrecerii. 

Iată câteva aspecte esențiale de luat în considerare atunci când alegi locația pentru petrecerea ta. 


Asigură-te că locația este ușor accesibilă pentru toți angajații. Dacă ai oameni în echipă sau clienți care călătoresc din alte orașe, ia în considerare proximitatea locației față de aeroporturi sau gări. De asemenea, verifică disponibilitatea parcărilor și accesul la transportul public.
De asemenea, ține cont de faptul că locația aleasă trebuie să fie suficient de mare pentru a găzdui confortabil numărul de invitați la care te-ai gândit, dar și să creeze o atmosferă perfectă, poate chiar intimă. Un spațiu prea mare poate face evenimentul să pară gol, în timp ce unul prea mic poate fi incomod.
Alege o locație care reflectă tema și stilul petrecerii. Dacă vrei o atmosferă formală, poate un hotel foarte elegant sau o sală de bal ar fi alegerea ideală. Pentru ceva mai relaxat un spațiu neconvențional ar putea fi mai potrivit sau chiar o locație în exterior precum o piscină, o grădină sau o terasă dacă petrecerea are loc în sezonul cald.
Verifică ce facilități oferă locația și ce trebuie să aduci tu. Aici ne referim la mâncare, băutură, echipamente de sound, luminii de scenă, aranjamente pentru mese etc. Pune toate întrebările în locația în care va avea loc petrecerea și asigură-te că în ziua petrecerii tot ce este necesar va fi acolo, fie că le aduci tu, ți se oferă de către locație sau vin împreună cu alți prestatori de servicii. 

Evident, costul este un alt factor important. Asigură-te că locația aleasă se încadrează în bugetul alocat pentru eveniment. Ca și business cu siguranță vei avea un buget alocat acestei petreceri și nu îți vei dori să cheltui mai mult decât ai plănuit. Așadar, nu uita să negociezi pentru că multe locații sunt dispuse să ofere pachete personalizate la prețuri bune în funcție de numărul de invitați.
Află dacă vei avea locația doar pentru grupul tău sau dacă vor fi și alți oaspeți în același timp. Exclusivitatea poate oferi un sentiment mai privat și control mai mare asupra evenimentului în special atunci când vorbim despre un spațiu cu mai multe săli.
Și în final, caută recenzii ale locației și întreabă despre experiențele anterioare ale altor organizatori de evenimente. O reputație bună poate asigura o experiență fără probleme. Mai mult ca sigur că nu vei dori să ai parte de o petrecere nereușită din pricina faptului că nu te-ai interesat dinainte de sala, în special dacă nu este una foarte renumită. 

Importanta muzicii și a atmosferei pentru succesul evenimentului

Cum crezi că va fi percepută afacerea ta dacă nu vei avea un sound de calitate, muzica nu va crea acea atmosferă perfectă iar luminile ambientale nu vor exista pe scenă? Dar dacă vei avea un playlist plictisitor sau unul repetitiv?

Ei bine, s-ar putea să nu crezi însă muzica și atmosfera sunt ingrediente esențiale în rețeta oricărui eveniment corporate de succes. Acestea nu numai că stabilesc tonul petrecerii, dar influențează și modul în care invitații interacționează și se simt pe parcursul evenimentului, fapt care va crea o imagine despre afacerea ta. 

Iată cum îți poate influența muzica, petrecerea. 

 • Muzica creează cu adevărat starea de spirit a petrecerii

Alegerea corectă a muzicii poate transforma o petrecere obișnuită într-o experiență extraordinară. Muzica influențează emoțiile și comportamentul oamenilor, așa că asigură-te că playlist-ul reflectă atmosfera pe care vrei să o creezi. 

Spre exemplu dacă ne alegi pe noi, Trupa Lov, venim cu un repertoriu extins, oferindu-ți posibilitatea de a-ți alege melodii care se potrivesc perfect cu atmosfera dorită. 

Fie că este vorba de dans, relaxare sau pur și simplu distracție, ne asigurăm că muzica noastră va ține invitații pe ringul de dans pe parcursul petrecerii indiferernt de vârsta sau preferințele lor în materie de muzică, pentru că ne adaptăm foarte ușor. 

 • Ritmul potrivit pentru publicul tău poate face o diferență uriașă

Este esențial să îți cunoști publicul și să alegi un gen muzical care să rezonanțe cu majoritatea. Dacă ai un grup cu vârste și preferințe diverse, optează pentru un mix care să includă diferite stiluri dacă vrei să te asiguri că nu dai greș. 

Gândește-te spre exemplu cât de unic ar fi să ai la evenimentul tău o trupă care aduce pe scenă cele mai renumite hituri din anii ’50 iubite de generațiile mai în vârstă dar și hit-urile renumite  în prezent. 

Ei bine, asta vei primi dacă ne alegi pe noi, pentru că noi nu ne limităm doar să interpretăm muzică, ci creăm un show autentic, oferind invitaților senzația unui concert live de neuitat, plin de dinamism și emoție. Doar spune-ne ce îți dorești de la evenimentul tău contactandu-ne și hai să îl creăm împreună. 

 • Sincronizează momentele cheie ale evenimentului cu muzica și atmosfera. 

Sincronizarea muzicii cu momentele petrecerii poate face ca întreaga atmosferă a evenimentului să devină una mai emoționată, mai suprinzătoare sau mai distractivă. 

Spre exemplu, poți avea muzică mai liniștită în timpul cinei și un ritm mai alert pentru dans dar și o anumită melodie în cadrul unor momente supriză sau atunci când tortul sau un foc de artificii va avea loc. 

De asemenea, la Trupa LOV pe lângă că poți alege melodiile preferate pentru astfel de momente, între seturile live, un DJ profesionist preia frâiele distracției, menținând atmosfera vibrantă și angajând invitații într-o experiență muzicală continuă. Această abordare asigură că energia petrecerii nu scade niciodată.

 • Ajustează muzica și atmosfera în funcție de reacțiile invitaților. 

Nu uita că invitații tăi pot fi foarte diferiți. Iar alegând o trupă cu experiență precum suntem noi, Trupa Lov poți fi sigur că ne vom ajusta muzica ținînd cont și de preferințele dar și de invitați și vom crea acea atmosferă perfectă pentru ca toți invitații tăi să se simtă perfect. 

Așadar, dacă vrei să creezi cu adevărat o experiență autentică și memorabilă, ia în considerare angajarea unui band profesional la petrecerea ta. Prezența unei trupe live adaugă un nivel de interacțiune și energie pe care nu îl poți obține dintr-un playlist standard.  

Totodată membrii trupei interacționează cu publicul, răspunzând la dinamica evenimentului și adaptându-se la atmosfera dorită, ceea ce este un alt avataj major în crearea unei atmosfere pline de frumusețe, distracție și voie bună.


Amplasarea scenei și a ringului de dans

Așa cum am spus mai sus, atmosfera unui eveniment este ca un personaj nevăzut care influențează totul în jur și care poate aduce un anumit sentiment sau altul în inima participanților. Iar când vorbim despre o petrecere corporate aici totul trebuie să fie profesionist, nu-i așa? 

În acest sens, totul este important, de la iluminatul ambiental, la cel de pe scenă,  la amplasarea scenei dar și la calitatea sunetului, așadar fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere specifice. Nu subestima puterea detaliilor mici care pot transforma un spațiu banal într-unul magic. 

Din acest motiv este bine să alegi un local care îți oferă o scenă bine amplasată și dotată iar dacă nu ai această opțiune apelează la o trupa care să-ți ofere ei toate aceste lucruri pe lângă muzică. 

Spre exemplu, dacă ne alegi pe noi, venim nu doar cu lumini de scenă dar ne și asigurăm că fiecare notă muzicală este perfectă, indiferent de locație. Cu un sistem de sonorizare de ultimă generație și un inginer de sunet dedicat, calitatea audio a evenimentului tău va fi perfectă. 

În plus show-ul de lumini sincronizat cu muzica live adaugă o dimensiune spectaculoasă evenimentului, transformând orice spațiu într-o veritabilă scenă de concert.

Alegerea mâncării şi a băuturii

Imagine generată cu AI

Acum că am vorbit despre atmosferă, muzică și locația potrivită ei bine nu uita că și alegerea meniului potrivit pentru o petrecere corporate poate fi chiar o artă în sine. De ce? Pentru că mâncarea și băutura nu sunt doar necesități, în special atunci când vorbim despre o petrecere, ci pot fi elemente centrale care contribuie la atmosfera și mai ales la succesul evenimentului. 

Iată câteva sfaturi pentru a asigura că selecția ta culinară va fi pe placul tuturor.
Înainte de a stabili meniul, este esențial să înțelegi preferințele și nevoile alimentare ale invitaților. Sondajele rapide sau discuțiile informale te pot ajuta să obții o imagine clară despre gusturile și restricțiile alimentare ale oamenilor din echipa ta sau ale clienților și partenerilor tăi.
Un alt lucru esențial este să alegi un meniu care să oferă o gamă variată de opțiuni pentru a satisface diferite preferințe și diete. Include mâncăruri vegetariene, vegane și opțiuni fără gluten pentru a te asigura că toată lumea are ceva de savurat și că nu va rămâne nimeni pe dinafară indiferent de pretenții sau restricții alimentare.
Înainte de a te decide la un meniu anume, nu uita că este mai bine să alegi ingrediente de calitate și preparate bine executate decât să ai o varietate uriașă de mâncăruri de calitate medie. Un meniu cu mai puține preparate dar bine gândit, va face o impresie mult mai bună decât unul cu multe preparate din ingrediente mai puțin calitative. Așadar alege o locație sau o firmă de catering care știi sigur că are experiență și că pune preț pe calitate.
De asemenea, o selecție variată de băuturi este la fel de importantă. Asigură-te că ai o gamă de vinuri, băuturi spirtoase, cocktailuri, dar și opțiuni non-alcoolice precum sucuri naturale sau apă aromată pentru ca toți invitații tăi să fie mulțumiți și să aibă cu ce se delecta în timpul petrecerii. 

Bufet vs. servire la masă

Decizia  de a alege între un bufet și servirea la masă depinde de stilul și formalitatea evenimentului. 

Bufetul încurajează socializarea și este mai relaxat, în timp ce servirea la masă adaugă un grad de formalitate și eleganță. Așadar dacă vei face o petrecere mai mult pentru angajați decât pentru parteneri sau clienți poți alege varianta bufetului pentru o atmosferă mai relaxată. 

Iar dacă vrei ca partenerii sau clienții tăi să se simtă cu adevărat răsfățați la petrecere alege servirea la masă. 

Totodată modul în care este prezentată mâncarea poate adăuga un plus de rafinament. Aranjamentele estetice, vesela de calitate și o prezentare atrăgătoare a mâncărurilor pot transforma un simplu meniu într-o experiență culinară de neuitat. Deci solicită restaurantului sau firmei de catering o mostră înainte cu felul în care vor arăta meniurile servite la petrecere dacă vrei să te asiguri că totul va fi perfect.
Și evident, dacă este posibil, testează meniul înainte de eveniment. Acest lucru îți va oferi oportunitatea de a face ajustări și de a te asigura că totul este la standardul dorit.
Și nu în ultimul rând, planifică cu atenție momentul servirii mâncării și băuturii. Asigură-te că există suficient timp pentru gătirea fiecărui preparat în parte și că servirea se sincronizează bine cu restul activităților evenimentului.

Prin alegerea atentă a meniului și asigurarea unei varietăți și calități ridicate, vei contribui semnificativ la crearea unei atmosfere plăcute și vei lăsa invitaților o impresie pozitivă despre evenimentul tău corporate.

Idei de activități și divertisment pentru a menține oaspeții angajați

Imagine generată cu AI

Dar nu te opri aici dacă vrei să fii sigur că petrecerea ta corporate nu doar decurge bine, ci rămâne în mintea celor invitați. Mergi mai departe, ia lucrurile foarte în serios și gândește-te la toate aspectele integrante ale acesteia. 

Creează un plan solid nu doar pentru decoruri și mâncare cât și pentru activități și divertisment pentru că acestea îți aduc din nou beneficii neașteptate pe termen lung și evident că vor aduce și multe zâmbete pe buze pe parcursul petrecerii. 

Evident că acestea trebuie să fie adaptate publicului și să fie suficient de variate pentru a menține interesul și participarea activă a oaspeților. 

Iată câteva idei care ar putea transforma orice petrecere corporate într-un eveniment de succes:

Workshop-uri interactive
Organizează ateliere scurte și interactive pe diverse teme, cum ar fi mixologie (arta preparării cocktailurilor), arta origami , sesiuni de pictură, sculptură în lut sau alte activități artistice. Acestea nu doar că oferă divertisment, dar și încurajează creativitatea și interacțiunea între colegi.

Jocuri de echipă
Jocuri precum anumite competiții de gătit, curse cu obstacole în echipă, jocuri de rezolvare a misterelor sau activități de construire a unui proiect împreună pot fi moduri excelente de a sparge gheața și de a promova spiritul de echipă.

Cabina Foto
O cabină foto cu recuzită tematică și fundaluri interesante poate oferi o distracție garantată. În plus, oaspeții vor avea amintiri palpabile de luat acasă.

Concursuri și tombole
Organizează concursuri cu premii pentru cel mai bun dansator, cel mai bun costum (dacă este o petrecere tematică) sau o tombolă.

Karaoke sau talent show
Un karaoke sau un mic talent show organizat de și pentru colegi poate fi o modalitate excelentă de a descoperi talente ascunse și de a aduce o doză de umor și relaxare în cadrul petrecerii.

Demonstrații culinare sau degustări
Organizează demonstrații de gătit sau degustări de vinuri și brânzeturi. Aceste activități pot fi atât educative, cât și o modalitate plăcută de a socializa.

Concursuri de dans
Un concurs de dans cu premii pentru cele mai bune perechi poate fi un mod excelent de a aduce oamenii pe ringul de dans și de a-i menține activi.

Jocuri de rol 

Creează scenarii de joc de rol unde participanții trebuie să colaboreze pentru a rezolva provocări sau să completeze misiuni care pot avea legătură chiar cu activitatea din cadrul afacerii tale.

Aceste sunt doar câteva dintre ideile pe care le poți aplica și așa cum am spus ele trebuie adaptate invitaților, intereselor lor, vârstei, afacerii tale și specificului afacerii. 

Indiferent de ce vei alege nu uita că acestea ar trebui să fie nu doar distractive, ci și să creeze oportunități pentru interacțiune, team-building și crearea unor amintiri frumoase. Prin includerea unei varietăți de opțiuni, te asiguri că fiecare invitat va avea parte de o experiență unică și plăcută și că se va descoperi pe sine prin joc și voie bună.

Stabilirea zonei de comunicare și relaxare

Imagine generată cu AI

Fie că te-ai gândit sau nu la acest aspect, află că în cadrul unei petreceri corporate, este indicat să existe un spațiu dedicat comunicării și relaxării, unde oaspeții să se poată retrage din vâltoarea distracției pentru a avea conversatii mai liniștite sau pur și simplu pentru a se relaxa. 

Posibil aici nu doar să se lege prietenii noi dar și parteneriate perfecte, colaborări viitoare sau chiar echipe noi. Astfel că, crearea unei astfel de zone contribuie la succesul general al evenimentului, oferind o experiență completă și confortabilă tuturor participanților.

Iată cum poți amenaja această zonă:

 • Alege spațiul potrivit pentru zona de relaxare

Zona de comunicare și relaxare trebuie să fie ușor accesibilă, dar totodată separată de zona principală de petrecere pentru a asigura un nivel de zgomot redus. Ideal, ar trebui să fie un colț sau o cameră adiacentă.

 • Alege sau orientează-te înspre un spațiu cu un mobilier confortabil

Dacă vrei ca cei care vin aici să fie cu adevărat ei înșini nu uita să oferi un spațiu adecvat. Așadar, alege un spațiu care oferă mobilier comod, cum ar fi canapele, fotolii și mese mici. Asigură-te că aranjamentul mobilierului încurajează conversațiile în grupuri mici, creând o atmosferă intimă și relaxantă.

 • Asigură o iluminare ambientală optimă

O iluminare mai slabă ambientală, precum lumânări, ghirlande sau lumini ușor colorate, poate crea o atmosferă relaxantă și primitoare, diferită de cea din zona principală de petrecere. Nu uita că oamenii vor socializa și interacționa aici deci asigură-te că va fi totuși un spațiu luminat unde se pot vedea. 

 • Adu lucruri care îți reprezintă afacerea

Nu uita să aduci în acest spațiu care sa iti reprezinte afacerea precum carti de vizită, pliante sau chiar diplime și trofee în special dacă vei avea printre invvitați potențiali parteneri sau colaboratori de afaceri.  

 • Creează o zonă pentru răcoritoare

Include în această zonă un mini-bar sau un stand cu băuturi non-alcoolice și gustări ușoare. Acest lucru va permite oaspeților să se servească în liniște, fără a fi nevoie să se întoarcă în zona aglomerată a petrecerii și să își întreurpă conversațiile.  

 • Include o muzică de fundal relaxantă

Dacă este posibil, asigură o muzică de fundal liniștită, diferită de cea din zona principală. Jazz-ul moale, muzica clasică sau chiar sunetele naturii pot adăuga o notă de eleganță și calm.

 • Indicatoare și direcționare pentru zona de comunicare și relaxare

Asigură-te că oaspeții știu de existența acestei zone. Pune indicatoare sau informează-i verbal despre acest spațiu dedicat comunicării și relaxării.

Prin stabilirea unei zone de comunicare și relaxare, te vei asigura că petrecerea ta corporate oferă un echilibru între distracție și confort, permițând oaspeților să se deconecteze, dar și să aibă conversații mai profunde și să se relaxeze, contribuind astfel la crearea unei experiențe plăcute și memorabile pentru toți.

Idei de activități pentru zona de relaxare și socializare

Zona de relaxare și socializare a unei petreceri corporate poate fi un refugiu perfect pentru cei care caută o pauză de la agitația principală. Activitățile din această zonă ar trebui să fie liniștitoare și să faciliteze conversații relaxate dar și să fie potrivite pentru tematica petrecerii tale. Unele activități se vor potrivi unei petreceri elegante iar altele mai puțin, spre exemplu.  

Iată câteva idei pentru a transforma această zonă într-un spațiu atractiv și confortabil:

 • Jocuri de masă

Oferă o selecție de jocuri de masă care sunt ușor de înțeles și pot fi jucate în grupuri mici. Jocurile precum Scrabble, Sah, sau chiar jocuri de cărți pot fi perfecte pentru socializare.

 • Spațiu de artă și creativitate

Pune la dispoziție materiale pentru desen sau pictură, și încurajează oaspeții să-și exprime creativitatea. Aceasta poate fi o activitate relaxantă și în același timp un mod plăcut de a interacționa.

 • Degustări culinare diverse

Oferă degustări de vinuri, brânzeturi sau ciocolată. Aceste activități pot fi nu doar relaxante, dar și educative și un prilej excelent de socializare.

 • Zonă de ascultare a muzicii

Uneori muzica din sala principală de petreceri poate fi prea mult pentru cei care vor să converseze sau să ia o pauză de la lumini și dans. Așadar, creează un spațiu unde oaspeții pot asculta muzică liniștită, fie că este vorba de jazz, muzică clasică sau acustică. 

 • Realitate Virtuală și Jocuri video

Stații de realitate virtuală sau console de jocuri video pot oferi o formă de divertisment modernă și interactivă pentru cei care iubesc tehnologia.

 • Activități sportive ușoare

Dacă petrecerea nu este cu un specific foarte elegant poți organiza mini-turnee de tenis de masă, fotbal de masă sau darts.

Invitați speciali la petrecerea de corporate

Imagine generată cu AI

Iar dacă vrei să faci din acest party unul și mai special, includerea unor invitați speciali la o petrecere corporate poate adăuga o dimensiune unică și memorabilă evenimentului tău. 

Fie că sunt vorbitori inspiraționali, celebrități, experți în anumite domenii, sau chiar performeri talentați, acești invitați pot oferi un plus de valoare și pot transforma o simplă petrecere într-o experiență de neuitat. 

Iată câteva idei despre cum să alegi și să integrezi invitați speciali:

Speakeri inspiraţionali
Invitarea unui speaker care să abordeze teme relevante pentru industria din care faci parte sau pentru cultura afacerii tale poate fi un mod excelent de a-ți motiva și inspira echipa și de a le arăta clienților sau partenerilor tăi că ești deschis înspre autoeducația ta și a echipei constant. 

Alege persoane care sunt recunoscute pentru abilitățile lor de a comunica și a angaja publicul. 

Performeri sau artiști
Artiști precum muzicieni foarte cunoscuți, dansatori, magicieni sau chiar artiști de stand-up comedy pot adăuga un element de surpriză și distracție alături de trupa pe care ai contactat-o să performeze la petrecerea ta.

Celebrități sau personalități publice

Prezența unei celebrități sau a unei personalități publice cunoscute poate spori interesul și entuziasmul pentru eveniment. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a crea un factor „wow” și de a oferi invitaților o experiență memorabilă.

Experți în domenii specifice
Invitați speciali care sunt experți în anumite domenii relevante pentru activitatea companiei tale pot aduce un plus de valoare prin discursurile și prezentările lor. Ei pot oferi insight-uri valoroase și pot stimula discuții interesante.

Demonstrații interactive oferite de profesioniști
Invită profesioniști care pot oferi demonstrații interactive, cum ar fi un chef cunoscut care face o demonstrație de gătit sau un barman care prezintă arta mixologiei. Aceste activități pot fi atât educative, cât și distractive.

Idei de cadouri pentru petrecerea de corporate

Imagine generată cu AI

Oferirea de cadouri la finalul unei petreceri corporate este un gest elegant care nu doar că arată aprecierea ta pentru participarea invitaților, dar contribuie și la crearea unor amintiri durabile. 

Totuși, alegerea cadoului potrivit poate fi un detaliu cheie care adaugă o notă personală evenimentului tău și poate fi o provocare. Dacă nu știi exact ce anume să alegi, iată câteva idei de cadouri care pot fi apreciate: 

Articole Personalizate 

Obiecte cum ar fi agende, cani, sau sticle de apă personalizate cu logo-ul companiei sau un mesaj specific evenimentului. Acestea sunt nu doar utile, dar și un memento al evenimentului.

Produse locale sau artizanale
Oferă cadouri care reflectă cultura locală sau meșteșugurile tradiționale, cum ar fi ciocolată artizanală, produse de patiserie locale sau obiecte handmade. Aceasta este o modalitate excelentă de a susține afacerile locale și de a oferi ceva unic.

Plante sau suculente
Cu toate că poate părea prea puțin să știi că o plantă mică sau un suculent într-un ghiveci frumos poate fi un cadou verde, sustenabil și care adaugă o notă de prospețime birourilor sau caselor colegilor tăi.

Carduri cadou

Cardurile cadou pentru diferite magazine,  spa-uri sau degustări de vinuri, sunt o alegere sigură care le permite participanților să aleagă ceea ce preferă.

Gadgeturi utile
Articole tehnologice utile, cum ar fi baterii externe, căști wireless sau suporturi pentru telefon, sunt cadouri practice care cu siguranță vor fi apreciate.

Kit-uri de relaxare
Pachete care includ articole pentru relaxare, cum ar fi uleiuri esențiale, lumânări parfumate, sau măști de dormit, sunt o modalitate excelentă de a arăta grijă pentru bunăstarea colegilor tăi.

Abonamente sau vouchere pentru activități
Oferă abonamente sau vouchere pentru activități cum ar fi cursuri de yoga, fitness sau chiar abonamente la servicii de streaming. Acestea sunt cadouri care continuă să ofere mult după eveniment.

Cărți sau Jurnale

O selecție de cărți inspiraționale sau jurnale frumos legate pot fi cadouri excelente pentru cei pasionați de lectură sau scriere.

Accesorii vestimentare
Eșarfe, cravate sau alte accesorii vestimentare de calitate, eventual personalizate sau în culorile brandului, pot fi o modalitate stilată de a arăta apreciere.

Pachete de băuturi fine
O sticlă de vin bun sau un set de bere artizanală pot fi cadouri apreciate de iubitorii de băuturi fine.

Indiferent de cei vei alege nu uita că alegerea cadourilor trebuie să fie în concordanță cu cultura companiei și cu preferințele angajaților, colaboratorilor sau partenerilor tău. 

Nu uita că un cadou bine ales la finalul unei petreceri corporate poate întări legăturile dintre colegi și poate oferi un final dulce unui eveniment memorabil.

Stabilirea unor spații pentru copii

Imagine generată cu AI

Dacă plănuiești să incluzi familiile angajaţilor în petrecerea ta corporate, este esențial să te gândești și la nevoile copiilor. Crearea unui spațiu special pentru ei nu doar că va fi apreciată de părinți, dar va asigura și că toți participanții, indiferent de vârstă, se vor bucura de eveniment. 

Iată câteva idei pentru a organiza un spațiu prietenos și distractiv pentru copii:
Dedică o zonă sau o cameră pentru jocuri și activități adaptate diferitelor grupe de vârstă. Acest lucru poate include jocuri de masă, puzzle-uri, jucării educative, și chiar console de jocuri video pentru cei mai mari.

Organizează ateliere de creație unde copiii să poată picta, desena sau să realizeze diverse lucrări manuale. Aceste activități sunt nu doar distractive, dar stimulează și creativitatea copiilor.

Amenajează un colț confortabil cu perne și pături unde copiii să poată viziona filme sau desene animate. Alegeți titluri potrivite vârstei și populare printre copii.

Un colț de citit cu o selecție variată de cărți pentru copii și un adult sau un animator care să citească povești poate fi un refugiu liniștit și educativ.
Angajarea unor animatori specializați în lucrul cu copiii, cum ar fi clovni, magicieni sau artiști de face-painting, poate aduce multă bucurie și distracție micuților.
Oferă o selecție de snack-uri și băuturi sănătoase și prietenoase pentru copii, cum ar fi sucuri naturale, fructe, sandvișuri și brioșe.
Asigură și un spațiu unde copiii obosiți sau mai mici să se poată odihni sau chiar dormi, dacă este nevoie.
Nu uita să asiguri supravegherea constantă a copiilor și să iei toate măsurile de siguranță necesare, inclusiv un kit de prim ajutor și numere de contact pentru urgențe.
La finalul petrecerii, oferă copiilor mici cadouri sau suveniruri, cum ar fi baloane, jucării sau cărți de colorat.

Sfaturi utile pentru realizarea unei petreceri corporate perfecte

Imagine generată cu AI

Așadar după cum ai văzut, organizarea unei petreceri corporate de succes necesită atenție la detalii, o planificare minuțioasă, o înțelegere clară a obiectivelor evenimentului și stabilirea unei strategii bine pusă la punct. 

Iată câteva sfaturi cheie care te vor ajuta să realizezi o petrecere corporate memorabilă și fără probleme:
Începe planificarea cu mult timp în avans. Stabilește obiectivele, bugetul, numărul de invitați, locația și tematica evenimentului. O listă detaliată de sarcini și un calendar clar te vor ajuta să rămâi organizat.
Alege o temă care este potrivită pentru cultura companiei și interesele angajaților și alege o locație care să se potrivească cu numărul de oaspeți și cu stilul petrecerii. Amenajarea spațiului ar trebui să reflecte tema și să creeze atmosfera dorită.
Oferă o varietate de opțiuni culinare și băuturi care să satisfacă toate gusturile și restricțiile alimentare. Calitatea și prezentarea mâncărurilor sunt esențiale.
Asigură-te că ai prevăzut activități și divertisment pentru toate gusturile. Muzica, jocurile și spectacolele live pot menține atmosfera vibrantă.
Oferă un spațiu unde oaspeții să se poată retrage pentru a discuta sau a se relaxa, departe de agitația petrecerii.
Informează-ți invitații în avans despre detaliile petrecerii, inclusiv tema, locația și orarul. O comunicare clară și la timp poate crește anticipația și entuziasmul.
Asigură o supraveghere adecvată și ia măsuri de siguranță, inclusiv planuri de urgență și asistență medicală, dacă este necesar.
Angajează un fotograf profesionist sau amenajează o cabină foto pentru a capta momentele speciale. Fotografiile sunt un mod excelent de a păstra amintirile evenimentului.
După petrecere, colectează feedback de la participanți pentru a înțelege ce a funcționat bine și ce ar putea fi îmbunătățit pentru viitoarele evenimente.
Oferă recunoștință angajaților pentru participarea lor, fie printr-un discurs de mulțumire, fie prin cadouri sau suveniruri.

Fii pregătit să te adaptezi și să faci ajustări chiar și în ultimul moment. Uneori, condițiile neprevăzute pot necesita schimbări rapide.
Încurajează liderii și managerii companiei să interacționeze cu angajații într-un cadru informal. Aceasta poate îmbunătăți relațiile și moralul.
Folosește tehnologia pentru a adăuga un element unic petrecerii, cum ar fi aplicații interactive, realitate augmentată sau votare live pentru diferite concursuri.
Chiar dacă este o ocazie de sărbătoare, menține standardele de profesionalism și asigură-te că comportamentul rămâne în limitele adecvate.

Dacă locația petrecerii este departe de sediul companiei, oferă opțiuni de transport pentru angajați, cum ar fi autocare sau servicii de ridesharing.
Verifică aspectele legale, inclusiv permisiuni pentru muzică, alcool și alte reglementări relevante pentru evenimentul tău.
Asigură-te că interacțiunea cu invitații speciali este accesibilă și personalizată. Sesiune de întrebări și răspunsuri, meet-and-greet-uri sau sesiuni foto pot oferi oaspeților tăi șansa de a interacționa direct cu acești invitați.

Prezența invitaților speciali poate fi folosită și în promovarea evenimentului. Anunță din timp cine vor fi acești invitați pentru a genera entuziasm și anticipare.
Planifică cu atenție aspectele logistice, cum ar fi transportul, cazarea și orice necesități specifice ale invitaților tăi speciali. O experiență plăcută pentru ei va influența pozitiv întregul eveniment.

Includerea de invitați speciali la o petrecere corporate necesită o planificare atentă și o considerație a modului în care aceștia se potrivesc cu obiectivele și cultura companiei tale. Făcând alegerea corectă, poți asigura că evenimentul tău va fi nu doar distractiv, ci și îmbogățit cu experiențe valoroase și memorabile pentru toți participanții.
Introdu elemente surpriză pe parcursul evenimentului pentru a menține nivelul de interes și entuziasm. Aceasta poate fi o apariție specială, un anunț neașteptat sau un cadou inedit.
Ia în considerare practici ecologice și sustenabile în organizarea evenimentului, cum ar fi utilizarea materialelor reciclabile și reducerea risipei.

După eveniment, analizează cum a decurs totul și ce lecții poți învăța pentru viitoarele petreceri. Aceasta te va ajuta să îmbunătățești continuu calitatea evenimentelor corporate.

Prin urmarea acestor sfaturi și acordând atenție fiecărui detaliu, vei putea crea o petrecere corporate care nu doar că va fi apreciată de toți angajații, colaboratorii, partenerii sau clienții tăi dar va și consolida imaginea afacerii tale și va îmbunătăți toate relațiile ulterioare.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro