fbpx

Petrecerea Burlacilor | Idei pentru o petrecere de neuitat

După cum bine știi, nunta este unul dintre unicele momente din viața noastră plin de încărcătură emoțională. Dar până acolo este nevoie de multe luni de organizare și desigur și de petrecerea ultimei nopți în calitate de necăsătoriți.

În primul rând, ce este o petrecere a brulacilor? Aceasta este o sărbătoare organizată în onoarea viitoarei căsătorii a unui bărbat și la care participă de obicei cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei mirelui.

Se pare că obiceiul petrecerii burlacilor își are rădăcinile în Grecia Antică, în secolul al V-lea î.Hr., când spartanii sărbătoreau ultima noapte de celibatar al unui bărbat care urma să se căsătorească următoarea zi. Cu toate acestea, obiceiul s-a răspândit pe scară globală și s-a modificat semnificativ de-a lungul timpului, adaptându-se la culturile și tradițiile locale.

În ziua de astăzi, se organizează acest tip de petreceri pentru ambii miri, celebrând ultima noapte de libertate, înainte de responsabilitățile familiale. Petrecerea burlacilor este echivalentul masculin al petrecerii burlăcițelor.

Intâlnirea cu prietenii cei mai buni poate avea la bază idei diverse de distracție, putându-se organiza chiar și cu câteva zile sau săptămâni înainte.

Petrecerea burlacilor poate lua diverse forme, în fucție de preferințele bărbatului și a grupului de prieteni. Ei pot opta pentru o seara în club, sau pur și simplu la o cină, un weekend într-o statiune, o aventura în natură sau o petrecere.

Desigur că sunt multe idei și detalii pentru a organiza petrecerea burlacilor,care trebuie stabilite, iar mai jos poți descoperi mai multe pentru o noapte de distracție memorabilă.

Cât de importantă este petrecerea burlacilor pentru viitorul mire?

Sursa foto: brides

O petrecere a burlacilor este mai mult decât o simplă petrecere. Este o sărbătoare a prieteniei, un ritual de luat rămas-bun de la viața de celibatar și de trecere în viața de căsătorie. 

În timp ce activitățile pot varia, scopul rămâne același și anume de a crea amintiri de neuitat cu prietenii care vor dura toată viața. Pentru unii bărbați, petrecerea burlacilor poate fi un moment semnificativ, iar pentru alții poate fi mai puțin relevantă.

Iată că pentru fiecare persoana în parte pot exista diferite motive să vadă aceasta petrecere importantă, precum:

  • Modalitatea de a sărbători trecerea de la statutul de burlac la cel de soț poate fi considerată extrem de semnificativă pentru viitorul mire, dar și pentru familia și prietenii săi;
  • Cu aceasta ocazie, mirele poate petrece mai mult timp cu prietenii săi, poate consolida legăturile sociale și îi oferă prilejul de a se relaxa și a se bucura de prezența celor dragi;
  • Poate fi un moment de relaxare și distracție înainte de a intra în căsnicie, după oboseala acumulată în procesul de organizare a nunții;

Importanța petrecerii burlacilor pentru viitorul mire este subiectivă și depinde în mare măsură de valoarea acordată acestei tradiții, de relațiile sale cu prietenii și de preferințele personale.

Cine este responsabil de organizarea petrecerii burlacilor?

Sursa foto: canterburyparkevents

O petrecere a burlacilor este în mod tradițional planificată de cei mai buni prieteni sau de cavalerii de onoare, dar nu există nicio regulă împotriva mirelui ca acesta să își planifice propria petrecere.

Opțiunile sunt multe când vine vorba de petrecerea burlacilor. De la cele tradiționale în care se merge într-un bar sau pur și simplu acasă la o cină,  până la unele mai deosebite, cum ar fi un weekend într-un alt oraș sau chiar o altă țară. Și sigur apare întrebarea cine plătește petrecerea burlacilor?
Dacă petrecerea este una surpriza, atunci cheltuielile se pot împărți persoanelor care organizează. Pentru ca există foarte multe idei care pot fi puse în practică, este bine ca toți cei implicați să se pună de acord asupra bugetului.
Este important ca cei care organizează să țină cont de preferințele, bugetul și gusturile viitorului mire atunci când planifică evenimentul. Cu toate acestea, surpriza poate fi o parte importantă a petrecerii, așa că, dacă se ocupa cei apropiați trebuie să se asigur ca evenimentul reflectă personalitatea și interesele mirelui într-un mod distractiv și plăcut.

Etape de planificare pentru petrecerea burlacilor

Sursa foto: kellyelizabeth

Dacă ești responsabil pentru a organiza petrecerea burlacilor și te simți copleșit de toate lucrurile care trebuie făcute, iată etapele de care trebuie să ții cont:

  • Discută cu mirele

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să vorbești cu mirele. Află ce așteptări are și planifică în consecință. 

Poate își dorește o escapadă în alt oraș sau o simplă petrecere. Intreabă-l ce activități ar vrea să facă și vezi cine își dorește să fie alături de el în această seară.

Deși poți lăsa detaliile sa fie o surpriză pentru mire, adresarea acestor întrebări te pot ajuta să planifici o petrecere a burlacilor care este tot ceea ce a sperat și să te asiguri că va fi o petrecere de neuitat.

  • Creează lista de invitați

Următorul pas va fi lista de invitați. Ține cont de persoanele pe care și le dorește mirele alături de el și limitează această listă pentru a evita situațiile neplăcute.

Asigură-te că inviți cei mai buni prieteni ai acestuia și vezi dacă dorește să vină și membri ai familiei, precum viitorul socru sau tatăl mirelui.

  • Stabilește un buget

Asigură-te că stabilești un buget pentru petrecerea burlacilor și te încadrezi în acesta. Ia în considerare bugetul tuturor invitaților pe care îi ai, deoarece nu dorești să faci petrecerea prea scumpă și să te izbești de refuzurile unor invitați  din cauza costului. 

  • Planifică detaliile petrecerii

Acum că ai stabilit și bugetul te poti gândi exact când și unde vei găzdui petrecerea. Atunci când alegi locația, nu uita să ții cont de buget și să alegi locul potrivit. 

Dacă e vorba despre o excursie, asigură-te ca faci rezervările din timp și că toată lumea poate ajunge acolo. Trebuie să planifici activitățile pentru noapte/ weekend.

Cu cât planifici mai din timp, cu atât va trebui să iti faci mai puține griji când va veni petrecerea.

  • Trimite invitatiile

Odată ce ai organizat tot, rămâne să trimiți din timp invitațiile. Acest lucru este de preferat să se faca din timp, chiar și cu 2-3 luni pentru a obține confirmările și pentru ca și invitați să își poată elibera programul.

  • Distrează-te

Și acum că petrecerea a venit, rămâne doar să te distrezi alături de mire și de invitați. Asigură-te că această seară va fi de neuitat pentru toată lumea.

20 Idei pentru petrecerea burlacilor de neuitat

Sursa foto: boutiqueeventsgroup

Fie că ești mirele sau persoana apropiată acestuia care organizează petrecerea, este posibil să ai nevoie de puțină inspirație și idei pentru petrecerea burlacilor dar mai ales pentru a planifica acest eveniment.

Deci hai să discutăm despre petrecerea  burlacilor, idei și modalități de a o petrece astfel încât să fie reușită și memorabilă: 

O noapte în club

Dacă tot ce ai nevoie este muzică, dans și alcool, atunci o seară în club este soluția. Tot ce trebuie să faci este să rezervi o masă și să speri că bună dispoziție și distracția vor veni la pachet.

Petrecere acasă

Dacă ești de părere ca o petrecere acasă îți poate oferi distracția de care ai nevoie, atunci poți face asta acasă. Ai nevoie doar de o boxă, alcool, mâncare și tot ce trebuie să mai faci este să le ceri scuze vecinilor pentru acea seară.

Un city-break

O evadare în una din cele mai petrecărețe destinații, precum Berlin, Amsterdam, Barcelona, Praga sau Ibiza, poate fi cea mai distractivă dar și cea mai costisitoare variantă. Trebuie să organizezi cu invitații să vezi cât este dispus să plătească si să rezervi din timp biletele de avion și cazarea.

Ascultă o muzică bună

Poți opta pentru o trupa de coveruri, care îți asigură o atmosferă de neuitat precum suntem noi, la Trupa Lov. Alege o trupă care îți oferă un playlist variat și adaptabil și  momente de interacțiune cu invitații.  și mai mult decât atât poate veni în orașul unde dorești să faci petrecerea. Astfel vei putea avea cea mai tare atmosferă și vei crea o petrecere memorabilă.

Tematică originală

Alege o tematică originală pentru petrecere. Poți alege o tematică din filme, desene animate sau din serialul preferat. Toate elementele petrecerii, precum și costumațiile alese trebuie să se adapteze tematicii.

Sejur la un centru spa

Dacă preferați să vă relaxați, puteți alege un centru spa, care oferă masaje, saune și tratamente de înfrumusețare.

Jocuri și concursuri

Organizează jocuri și concursuri amuzante, cum ar fi vânătoarea de comori, curse de mașini telecomandate sau turneuri de diverse jocuri. Cel care pierde poate primi chiar și provocări, astfel animând și mai mult atmosfera.

Petrecere într-un loc istoric

Alege o locație istorică sau un castel pentru a petrece seara. Poți combina distracția cu o lecție de istorie și aventură. Puteți face chiar și un joc de roluri cu personalități istorice desprinse din peisajul în care vă aflați.

Degustare de băuturi

Organizează o degustare de vinuri sau de whisky. Acesta poate fi un mod sofisticat de a petrece timpul și de a învăța despre băuturile fine.

Activități sportive

Închiriază un teren de golf, de tenis sau ia bilete la un meci de sport preferat al viitorului mire. Aceste activități pot fi distractive și aduc o notă sportivă petrecerii.

O seara de karaoke

Poți trăi seara ca un star, cântând melodiile preferate într-un pub. Te poți distra la maxim, poți mânca și bea alături de prietenii tăi.

Călătorie cu barca sau iahtul

Dacă bugetul vă permite, puteți opta pentru o călătorie cu barca sau cu iahtul pentru o experiență de neuitat. Plimbările pe apă, pescuitul sau doar relaxarea în largul mării pot aduce distracție și aventură.

Destinație exotică

Organizează o escapadă într-o destinație exotică sau o stațiune de lux. Poți petrece un weekend într-un loc frumos, cu activități precum golf, pescuit, sporturi nautice sau relaxare pe plajă.

Concert 

Dacă se nimerește ca în acea perioadă să cânte artistul preferat al viitorului mire, un concert poate fi soluția perfectă. Va puteți bucura de o atmosferă inedită și de distracție maximă.

Plimbare cu ATV-uri

Plimbarea cu ATV-ul aduce o doză de distracție și aventură la eveniment. Plus de asta, te poți bucura de priveliști inedite.

Sporturi extreme

Dacă dorești sa adaugi o notă de aventură și să faci ceva nebunesc, poți alege un sport extrem. Poți zbura cu parapanta, escalada munți, poți face snorkeling, coborî cu tiroliana și multe altele. Alege să faci asta dacă vrei o doză de adrenalină.

Închiriază o rulotă

Dacă vrei sa faci ceva nou, poți închiria o rulotă pentru a face o petrecere de neuitat. Poți alege sa faci un grătar și sa faci diverse activități, iar petrecerea va fi în toi. Vă bucurați și de natură dar și de o petrecere pe cinste. 

O zi la paintball

Majoritatea bărbaților sunt pasionați de jocuri cu împușcături, iar dacă și mirele este poți alege o zi la paintball. Te poți simți ca pe câmpul de luptă, dar cu prietenii tăi, distrându-te la maxim.

Aventură în natură

Organizează o excursie în natură, precum o drumeție la munte, o călătorie cu cortul sau o partidă de călărie. Aventurile în aer liber oferă posibilitatea de a te conecta cu natura și de a te relaxa.

O seară la bowling

Organizarea unei seri la bowling la petrecerea burlacilor este alegerea excelentă pentru a combina distracția, competiția și socializarea. Poți oferi premii, poți alege meniuri și băuturi și după distracția poate continua.

Cu siguranță ai înțeles deja că petrecerea burlacilor are rolul de a crea amintiri frumoase, care ulterior vor consolida prieteniile tale pe termen lung. 

Poți privi această petrecere ca pe un prilej de a te distra de minune alături de cei dragi. Indiferent de ce se întamplă în această noapte, vei ști că ai alături de tine o gașcă de prieteni care te vor susține în toate provocările vieții.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro