fbpx

Playlist Botez: Melodii esentiale pentru un moment unic

Dacă vei avea botezului copilașului tău în curând, și nu știi exact ce muzică se potrivește cel mai bine unei astfel de petreceri, astăzi  vom aducem în discuție tocmai acest subiect minunat și plin de emoții – botezul, o ocazie de a aduce împreună familia și prieteni și de a-l sărbători pe noul venit pe lume.

Mai precis vom vorbi despre inima și sufletul petrecerii de botez,  muzica sau cum aceasta poate transforma o petrecere oarecare într-una cu adevărat fabuloasă. Muzica este aceea care îmbracă fiecare moment într-o melodie plină de emoție și semnificație, adaugă o notă de emoție, un fond sonor care amplifică bucuria și solemnitatea momentului.

De la melodiile clasice sau inspirație religioasă, care aduc un strop de solemnitate, la hiturile contemporane care transformă sala într-un loc plin de energie și bucurie, alegerea muzicii pentru botez este detaliul important care poate accentua și sublinia fiecare moment.

Fie că alegem cântece clasice, care ne ating sufletul, sau ritmuri pline de viață pentru a aduce energie și bucurie, muzica devine un element-cheie în povestea fiecărui botez.

Dacă te afli în căutarea muzicii pentru botezul copilului tău, îți vom răspunde în cele ce urmează la următoarele provocări: care ar fi combinația de melodii perfecte pentru a marca un astfel de eveniment special și ce trupă de cover ar fi cel mai potrivit ca să susțină continuu, într-un mod interactiv și live, programul de care tu și invitații tăi să vă bucurați pe tot parcursul acestui eveniment unic.

Așadar, hai să începem. 

Importanta muzicii la botez

Imagine generată cu AI

Nu există o modalitate mai bună ca să-ți aduci aminte toată viața de un eveniment care ți-a adus bucurie, decât aceea de a-l sărbători cu muzică.

Muzica joacă un rol esențial în orice eveniment special, iar un botez nu face excepție. 

8 motive motive pentru care muzica este importantă la party-ul de botez:

 1. Prin muzică se creează atmosfera potrivită
  1. Muzica contribuie la stabilirea tonului și atmosferei evenimentului.o sursă de divertisment. Un playlist bine gândit poate să stimuleze dansul și distracția la petrecere, creând momente de bucurie și amuzament. Acestea pot rămâne atât în memoria participanților cât și surprinse în instantanee foto sau video.
 1. O selecție potrivită de melodii poate crea o atmosferă plăcută, relaxantă sau energică, în funcție de preferințele tale și de caracterul evenimentului. Muzica bine aleasă însoțește fiecare moment al petrecerii de botez ajutând la creerea unei atmosfere care să se potrivească cel mai bine situației.
 1. Încurajează participarea și antrenul

O melodie veselă și optimistă poate să-i determine pe invitați să participe mai activ la eveniment. Muzica făcută în mod profesionit de către noi,  Trupa LOV  este un catalizator pentru dans, zâmbete și bucurie, aducând un plus de energie și entuziasm.

 1. Emoționează și însuflețește

Alege  piese muzicale au puterea de a transmite emoție și să aducă o notă profundă de sensibilitate la eveniment. Acestea pot să creeze momente memorabile pentru cei care participă la evenimentul special din viața copilului. 

 1. Conectează
  1. Muzica poate să funcționeze ca un element de conectare între invitați. Când toată lumea se bucură de aceeași melodie sau dansează pe același ritm, se creează o legătură și un sentiment de comunitate.
 1. O selecție de melodii variată și cuprinzătoare poate să aducă împreună invitații de diferite vârste și gusturi muzicale, creând o experiență de neuitat. Alege un repertoriu inspirat de aici
 1. Inspiră și emoționează

Anumite melodii pot aduce o adâncime emoțională și inspirație în eveniment. De exemplu, o baladă cu versuri emoționante, o piesă populară cunoscută, un colaj de piese moderne sau din hiturile zilei, pot să adauge o notă de nostalgie pentru bunici sau să încingă ritmul de dans pentru invitații de toate vârstele.

 1. Creează amintiri de neuitat

Melodiile alese pentru botez devin parte din amintirile evenimentului. Atunci când acele cântece sunt auzite ulterior, pot să readucă în minte clipele frumoase și să creeze o legătură emoțională cu evenimentul.

 1. Reflectarea personalității tale 

Playlist-ul de botez poate să reflecte personalitatea și gusturile tale și a familiei. Fie că optează pentru muzică clasică, pop, rock sau folclor, aceasta este o modalitate de a adăuga un element personal la eveniment.

 1. Pregătirea fundalului pentru conversații

Muzica poate să servească și ca fundal plăcut pentru conversații și interacțiuni între invitați. Volumul potrivit și selecția adecvată de melodii pot să creeze o atmosferă în care oamenii se simt confortabili să socializeze.

Muzica este un element cheie în crearea unei experiențe complete și memorabile la un party de botez. Ea adaugă culori și note speciale care transformă acest moment într-unul de neuitat.  

Muzica la un party de botez nu este doar un element de fundal, ci un partener esențial în crearea unei experiențe complete și memorabile pentru toți participanții. 

Prin alegerile potrivite, muzica poate să transforme evenimentul într-o călătorie emoționantă și plină de bucurie.

Cum alegi genul muzical potrivit pentru botez?

Imagine generată cu AI

Ei bine, tu ești cel care cunoaște cel mai bine gusturile și preferințele tale și ale celor apropiați, așa că alegerea genului muzical pentru petrecerea de botez este o decizie personală și importantă dar e bine să ai un partener specializat care să te susțină, asa cum e trupa Lov.

6+1 sfaturi pentru a te ajuta să alegi un play-list botez inspirat:

1. Gândește-te la atmosfera dorită.

Înainte de a face selecția muzicală, reflectează asupra atmosferei pe care dorești să o creezi. Vrei o petrecere mai relaxată și intimă sau una plină de energie și dans? Acest aspect va ghida selecția ta.

2. Cunoaște audiența, în definitiv vrei ca lumea să se simtă bine.

Gândește-te la invitați și la diversele lor gusturi muzicale. Dacă ai invitați cu preferințe variate, poți să alegi un playlist care să includă o gamă largă de genuri pentru a satisface toate gusturile.

3. Nu lăsa deoparte melodiile clasice.

Unele melodii clasice, atemporale, pot fi întotdeauna o alegere bună pentru evenimente speciale. Acestea pot adăuga o notă de eleganță și familiaritate.

4. Nu lăsa deoparte pe cei dragi. 

Discută cu familia despre preferințele lor muzicale. Poate exista o melodie specială pentru ei sau o melodie care are o semnificație deosebită pentru părinți sau bunici și ei ar dori să o asculte.

5. Adaugă varietate. 

Varietatea de genuri muzicale acoperă diferitele momente ale petrecerii. De exemplu, muzică mai linștitoare pentru început, melodii de dans mai energice pentru timpul dintre felurile de mâncare, etc.

6. Creează un playlist personalizat.

Alocă timp și creează un playlist personalizat cu melodiile tale preferate și cu cele care au o semnificație specială pentru tine și familia ta.

Plus încă ceva important

Verifică din timp disponibilitatea  trupei de cover  pentru a te asigura că muzica aleasă reflectă atmosfera pe care o dorești pentru petrecere. În final, important este să te bucuri de moment și să creezi amintiri frumoase pentru toți cei prezenți.

Playlist Botez: Melodii esentiale pentru un moment unic

Imagine generată cu AI

Suntem siguri că vrei să îi oferi puiului tău un botez unic, nu-i așa? Și asa cum ai văzut asta nu se reflectă doar în mâncare, aranjamente sau momente speciale ci și prin atmosfera creată de muzica.

Așadar, hai să vedem cum să îți creezi un playlist perfect pentru botezul micuțului tău. 

Ce este playlist botez

Un playlist botez este o listă ordonată de piese muzicale sau videoclipuri care sunt selectate pentru a fi redarea într-un anumit ordine. 

Un playlist muzica botez poate fi compus dintr-o varietate de melodii de diferite genuri, artisti sau albume, iar scopul său este de a furniza o experiență muzicală coerentă și plăcută.

Această listă poate fi creată de către tine ajutat de familie și, în mod ideal, de trupa de cover în funcție de preferințe personale în funcție de anumite criterii, cum ar fi genul muzical, popularitatea pieselor alese sau atmosfera pe care dorești a fi generată de către muzică.

5 motive pentru a alege un playlist botez pesonalizat și nu unul la întâmplare

Este o ocazie deosebită, iar alegerea unui playlist bine gândit poate adăuga cu adevărat o notă specială acestei zile memorabile. 

Iată cele 5 motive pentru care ar trebui să ai un playlist la botezul copilului tău:

1. Crează un ambient plăcut

Imagină-te intrând în salonul de petrecere acompaniat de o melodie lină și îmbietoare. Un playlist bine ales poate să creeze instant o atmosferă plăcută și să aducă o notă de căldură și confort în cadrul evenimentului. Melodiile cu tonuri calde pot oferi o ambianță relaxată și prietenoasă.

2. Marchează emoțional momentul 

În timpul petrecerii de botez, muzica poate adăuga o dimensiune specială acestui moment. Alege melodii care să sprijine atmosfera și să îmbogățească experiența emoțională a participanților.

3. Este un mijloc de comunicare subtilă a stării tale de bucurie

Playlistul tău poate fi o fereastră în lumea ta personală și poate servi ca un mod subtil de a-i conecta pe invitați la gusturile tale muzicale și la povestea ta. Adaugă melodiile care au o semnificație specială pentru tine și partenerul tău, astfel încât fiecare piesă să devină o mică amintire muzicală a acestei zile.

4. Lasă o amintire plină de energie

un playlist plin de energie poate să aducă viață petrecerii. Piese vesele și ritmate pot transforma sala într-un loc de distracție și veselie, creând astfel amintiri pline de bucurie pentru toți cei prezenți. Alege piese vesele și ritmate pentru a transforma sala într-un loc de distracție și voie bună.

5. Deschide tu ringul cu primul dans

Alege o melodie specială și emoționantă pentru acest moment. Fie că dansezi cu partenerul tău, sau chiar poți face un tur în pași de dans ținând bebelușul în brațe pe aceasta primă melodie din playlist botez.

Playlist muzica botez din care să te inspiri

Cu ocazia acestei petreceri unice, te îndemn să alegi cu atenție un playlist care să transforme această zi într-o experiență muzicală de neuitat. 

Iată propunerea noastră pentru un playlist la petrecerea de botez a copilului tău, ținând seama de diferitele momente ale petrecerii:

1. Crează un ambient plăcut

 • Ed Sheeran – „Perfect”
 • Vama – „Perfect fara tine”
 • Louis Armstrong – „What a Wonderful World”
 • Norah Jones – „Come Away With Me”
 • Michael Bublé – „Everything”

2. Accente muzicale potrivite ocaziei unice:

 • Enya – „Only Time”
 • Andrea Bocelli – „Ave Maria”
 • Holograf – „Primavara incepe cu tine”
 • Sarah McLachlan – „Angel”
 • Leonard Cohen – „Hallelujah”
 • Sarah Brightman – „Nella Fantasia”

3. Playlist tău, melodiile tale de suflet:

 • The Beatles – „Hey Jude”
 • Delia ft. Grasu XXL – „Despablito”
 • Bryan Adams – „Summer of ’69”
 • Dire Straits – „Walk of Life”
 • Michael Jackson – „Man in the Mirror”

4. Ambient de distracție și veselie:

 • Pharrell Williams – „Happy”
 • Carla’s Dreams – „Eroina”
 • Queen – „Don’t Stop Me Now”
 • ABBA – „Dancing Queen”
 • Justin Timberlake – „Can’t Stop the Feeling!”

5. Dansul tău:

 • Elton John – „Your Song”
 • Holograf – „Undeva departe”
 • John Legend – „All of Me”
 • Whitney Houston – „I Will Always Love You”
 • Adele – „Make You Feel My Love”

6. Doar tu și bebeul tău:

 • Smiley – „Acasă”
 • Michael Bublé – „Haven’t Met You Yet”
 • Voltaj – „N-am pierdut nimic”
 • The Temptations – „My Girl”
 • Israel Kamakawiwo’ole – „Over the Rainbow / What a Wonderful World”

Salvează lista Playlist Botez care să cuprindă mai multe melodii ce pot fi combinate cu ajutorul trupei de muzică în diverse colaje care aduc dinamism prin redarea temei principale a fiecărei bucăți. Îți lăsăm mai jos un exemplu cu 35 melodii pentru listă:

1. Ed Sheeran – „Perfect”

2. Pharrell Williams – „Happy”

3. Maroon 5 – „Sugar”

4. Antonia – „Hurricane”

5. Stevie Wonder – „Isn’t She Lovely”

6. Smiley – „Acasă”

7. Clean Bandit ft. Jess Glynne – „Rather Be”

8. Inna – „Ruleta”

9. Mark Ronson ft. Bruno Mars – „Uptown Funk”

10. Delia ft. Grasu XXL – „Despablito”

11. The Beatles – „Twist and Shout”

12. Andreea Bănică ft. Smiley – „Hooky Song”

13. Jason Mraz – „I’m Yours”

14. Feli – „Cine te crezi”

15. Bruno Mars – „24K Magic”

16. Carla’s Dreams – „Eroina”

17. Elvis Presley – „Can’t Help Falling in Love”

18. Compact – „Fata din vis”

19. DNCE – „Cake by the Ocean”

20. Voltaj – „N-am pierdut nimic”

21. Earth, Wind & Fire – „September”

22. Vama – „Perfect fara tine”

23. Tina Turner – „Simply the Best”

24. Måneskin – „Beggin'”

25. Dua Lipa – „New Rules”

26. Michael Jackson – „Billie Jean”

27. B.U.G. Mafia – „Strazile”

28. Kool & The Gang – „Celebration”

29. Carla’s Dreams – „Luna”

30. Calvin Harris, Dua Lipa – „One Kiss”

31. Queen – „Don’t Stop Me Now”

32. Robin Thicke ft. Pharrell Williams, T.I. – „Blurred Lines”

33. Vama Veche – „Nu ne mai trageți pe dreapta”

34. Village People – „Y.M.C.A.”

35. Ricky Martin – „Livin’ la Vida Loca”

Fiecare petrecere este unică, iar muzica poate adăuga o notă specială acestei ocazii minunate, de aceea sper ca această selecție să îți dea idei pentru mai multă diversitate și bucurie la petrecerea de botez.

Să aveți o petrecere fantastică! 

Trupa de coveruri: Adauga o nota personala botezului tau

Imagine generată cu AI

Angajarea unei trupe de cover pentru petrecerea de botez este o modalitate mai mult decât recomandată de a adăuga o notă personală și de a face evenimentul să iasă în evidență. 

Iată câteva sugestii despre cum poți adăuga o notă personală atunci când lucrezi cu o trupă de cover:

1. Alege o trupă care să se potrivească stilului tău

Caută o trupă de cover care să aibă un repertoriu și un stil care se potrivesc cu atmosfera pe care o dorești la petrecere. Fie că îți dorești o atmosferă retro, rock, pop sau eclectică, alege o trupă care să îndeplinească aceste criterii sau, de ce nu, combinații între acestea.

2. Discută despre preferințele tale muzicale

Înainte de a angaja trupa, discută cu membrii ei despre preferințele tale muzicale și despre melodiile speciale pe care le-ai dori să le auzi la eveniment. Pot exista piese care au o semnificație specială pentru tine sau pentru apropiații tăi.

3. Creează o listă personalizată de melodii

Dacă există anumite melodii pe care le dorești la petrecere, întocmește o listă personalizată și împărtășește-o cu trupa. Aceasta le va oferi o direcție clară și va contribui la crearea unei experiențe muzicale cu adevărat personale.

4. Cere trupei să adauge elemente proprii

Încurajează membrii trupei să aducă elemente proprii în interpretările lor. Poate exista posibilitatea să adauge aranjamente unice sau să interpreteze melodiile într-un mod distinctiv care să reflecte personalitatea trupei și să aducă ceva special la eveniment.

5. Implică-i în planificarea evenimentului

Dacă este posibil, implică membrii trupei în planificarea detaliilor legate de muzică. Poate doriți să aveți momente speciale deosebite, cum ar fi un dans al tău cu partenerul, al bunicilor copilului sau alte momente deosebite pe care trupa să le susțină în mod corespunzător.

6. Stabilește un dialog deschis

Menține un dialog deschis cu trupa pe parcursul procesului de pregătire. Comunicarea eficientă va contribui la asigurarea că evenimentul va fi exact așa cum ți-l dorești, iar trupa va putea să se adapteze în mod corespunzător la cerințele tale.

7. Interacționează cu trupa în timpul evenimentului

O trupă bună de cover va simți de cele mai multe ori pulsul petrecerii și va putea propune piese sau colaje potrivite, dar e recomandat ca tu să încurajezi momentele ce se pot ivi, cum ar fi cererile speciale sau dedicații din partea invitaților.

Prin implicarea ta și prin comunicarea deschisă cu trupa de cover, vei reuși să adaugi o notă personală și unică evenimentului tău, iar invitații tăi vor avea parte de o experiență muzicală memorabilă.

Sfaturi utile pentru evitarea erorilor comune in alegerea playlistului perfect la botez 

Imagine generată cu AI

În timp ce pregătești playlistul pentru petrecerea de botez, pot apărea unele scăpări.

Este important să fii atent la aceste aspecte pentru a asigura o experiență muzicală fără probleme. 

Iată câteva erori comune pe care le poți evita:

1. Nediversificarea playlistului

Diversitatea este cheia unui playlist reușit. Evită să te axezi doar pe un singur gen muzical sau pe un anumit artist. Încearcă să acoperi o gamă largă de preferințe pentru a satisface gusturile diferite ale invitaților.

O trupă experimentată va avea un repertoriu vast, acoperind diverse genuri muzicale și perioade de timp. Astfel, poți conta pe ei să creeze un playlist echilibrat și variat, evitând astfel nereușitele legate de selecția muzicală.

2. Neglijarea preferințelor invitaților

În timp ce adaugi melodiile preferate ale tale, nu uita să iei în considerare și preferințele invitaților. 

Tips & Tricks: Dacă poți, află în avans ce genuri sau artiști apreciază majoritatea participanților și integrează aceste preferințe în playlist.

3. Nepotrivirea cu atmosfera evenimentului

Fii atent la tonul general al petrecerii. Melodiile mai lente pot fi potrivite pentru momente ceremoniale, în timp ce cele mai energice sunt ideale pentru partea de dans și distracție. 

Asigură-te că playlistul se potrivește cu diferitele etape ale evenimentului și că sunt suficient de multe aflate ca rezervă.

O trupă de cover de calitate va dori să înțeleagă exact ce îți dorești. Ei vor discuta cu tine despre preferințele tale, atmosfera dorită și pot oferi sugestii profesioniste pentru a se asigura că playlistul este personalizat după gusturile tale și ale invitaților.

4. Nepregătirea pentru cerințele tehnice

Verifică și asigură-te că echipamentul audio este funcțional și pregătit pentru eveniment. Fă o probă în avans pentru a evita surprizele neplăcute, cum ar fi problemele tehnice în timpul petrecerii.

O trupă de cover cu experiență aduce un nivel de profesionalism care poate ajuta la evitarea problemelor tehnice și la asigurarea că evenimentul se desfășoară fără probleme. Ei sunt obișnuiți să lucreze cu echipamente profesionale și să se adapteze la diferite situații.

5. Neglijarea spațiului de stocare

Dacă apelezi și la muzica înregistrată pentru anumite momente de pauză a formației sau ca back-up și utilizezi un dispozitiv de stocare (USB, laptop, telefon etc.), asigură-te că ai suficient spațiu pentru playlistul întreg și că fișierele sunt bine organizate.

Dacă apar probleme tehnice, o trupă de cover cu experiență va fi capabilă să le gestioneze eficient, asigurându-se că muzica continuă să rămână o sursă de bucurie pentru toți cei prezenți.

6. Ignorarea feedback-ului

Dacă primești feedback sau sugestii de la invitați în timpul petrecerii, fii deschis la acestea și ajustează playlistul în consecință.

O trupă buna de cover este obișnuită să se adapteze la public și să citească atmosfera. Dacă observă că un anumit tip de melodie nu funcționează bine, pot face ajustări în timp real pentru a menține energia și entuziasmul la eveniment.

O trupă de cover profesională va fi deschisă la feedback și va comunica constant cu tine pentru a se asigura că melodiile alese corespund așteptărilor tale și că totul se desfășoară așa cum îți dorești.

7. Playlist prea lung sau prea scurt

Apreciază durata petrecerii și ajustează lungimea playlistului în funcție de aceasta. Un playlist prea lung ar putea duce la repetiții, în timp ce unul prea scurt ar putea lăsa pauze neplăcute.

O trupă bună de cover va avea mereu la dispoziție un portofoliu de melodii pe care să îl folosească în cazul apariției unor neprevăzute nelăsând petrecerea de botez să treneze sau invitații să fie lipsiți de cea mai bună ambianță muzicală.

8. Probleme de execuție muzicală:

O trupă de calitate vine cu instrumentiști și vocaliști talentați, ceea ce contribuie la o interpretare de înaltă calitate a melodiilor. Astfel, eviți potențialele probleme legate de execuția muzicală.

9. Uitarea de regulile de drepturi de autor

Verifică drepturile de autor ale melodiilor din playlist pentru a evita problemele legale. Folosește servicii de streaming licențiate sau asigură-te că ai drepturile necesare pentru a reda melodiile public într-un mediu privat. Acestea pot fi ușor gestionate dacă apelezi la o trupă de cover cu experiență, deoarece aceasta e familiarizată cu aceste aspecte. 

O trupă bună de cover poate juca un rol esențial în evitarea multor erori legate de muzică la un eveniment precum o petrecere de botez.

Prin colaborarea cu o trupă de cover profesionistă așa cum suntem noi, cei de la Trupa LOV, poți beneficia de experiența și expertiza acestora, evitând astfel multe dintre erorile comune legate de muzică la petrecerea de botez. 

Este important să stabilești o comunicare deschisă cu trupa și să împărtășești cu ei visul tău pentru eveniment, astfel încât să poată crea o experiență muzicală personalizată și memorabilă.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro