fbpx

Playlist Nunta: Melodii esentiale pentru fiecare moment

Planificarea nunții pe care v-o doriți, ca și cuplu, începe din momentul în care apare cererea în căsătorie. De atunci, mireasa știe ce își dorește, cum să arate totul și cum să ”sune” evenimentul. 

Dar, imaginea pe care v-ați creat-o trebuie totuși adaptată la realitate. Și pentru ca totul să fie perfect și cât mai aproape de visul vostru, este important să țineți cont de câteva elemente. 

Totul trebuie pus la punct în cele mai mici detalii pentru că iți dorești să iasă perfect nu-i așa? Tot ce trebuie să faci este să te informezi atent și să faci din aceasta zi un moment memorabil.

Importanţa muzicii în ziua nunții

Sursa foto: freepik.com 

Muzica la o nuntă este unul din cele mai importante elemente pentru ca evenimentul să fie unul reușit. Primul lucru pe care invitații și-l vor aminti și peste câțiva ani este atmosfera dată de muzica bună, cât de bine s-au distrat dansând și cât timp au petrecut pe ringul de dans. 

Închipuiți-vă o masă de oameni care dansează, iar voi, mirii, sunteți în mijlocul lor. Toată lumea se simte bine, se distrează și dansează indiferent de tipul muzicii. Pe ringul de dans sunt atât bunicii, cât și prietenii voștri. 

Imaginea aceasta poate deveni realitate în cea mai importantă zi din viața voastră de îndrăgostiți, iar la îndeplinirea ei contribuie 100% muzica.

Cum alegi genul muzical potrivit pentru nunta ta?

Sursa foto: theknot.com

Pentru  a te asigura că alegi cea mai bună muzică pentru nunta ta, iată câteva tips-uri:

 • Muzica trebuie să fie în ton cu tema nunții– dacă ai ales o temă pentru marele eveniment, atunci și genul muzical ales trebuie să fie în același ton. Dacă ai o temă ce duce către clasic, atunci melodiile alese nu ar trebui să fie unele rock, de exemplu. Dacă ai o temă tradițională, poți combina muzica folclorică cu cea modernă, cu tendințe tradiționale.
 • Adaptează stilul muzical invitaților– dacă ai invitați în majoritate tineri, atunci stilul muzical ar trebui să fie unul modern, contemporan. Dar, nu uita nici de invitații mai în vârstă sau cei din mediul rural. Pentru ei alege un playlist cu folclor și melodii retro, dar cunoscute de majoritatea.
 • Alege piese ce se dansează în cuplu, dar și individual– piesele de grup sunt cele care fac atmosferă, cum ar fi horele. Dar, câte un blues la momentul potrivit este perfect, pentru ca pentru ca soții să poată dansa și împreună. 
 • Alege melodii românești și străine– hiturile de altădată sunt cunoscute și de cei tineri. Așa că alege un playlist care să conțină melodii cât mai cunoscute, atît românești, cât și internaționale. Vor fi recunoscute de toată lumea și invitații vor umple ringul de dans. 
 • Dansul mirilor– acesta este momentul care deschide petrecerea, momentul în care toți ochii vor fi ațintiți asupra voastră. Pentru a vă simți bine în timpul primului vostru dans ca soț și soție, alegeți o melodie care vă place amîndurora, o melodie care înseamnă ceva pentru voi. Astfel, chiar dacă mai greșiți pașii, nu va observa nimeni, pentru că emoția transmisă de voi va acapara sala.
 • Muzica pentru fiecare moment– nicio secundă de pe parcursul evenimentului nu trebuie să rămână neacoperit de un fond muzical. Gândește-te la o soluție pentru intrarea invitaților și pentru momentele de până la dansul mirilor, pentru cele în care se servește mâncarea sau pentru cel de la tăierea tortului.

Playlistul de nuntă: Melodii esenţiale pentru fiecare moment

Sursa foto: bekahlaine.com

Chiar și planificarea melodiilor și succesiunea lor este importantă în desfășurarea nunții. Crearea unui playlist nunta te poate scăpa de emoțiile unui eveniment cu ”găuri” în fondul muzical. Ține cont de sfaturile de mai sus atunci când alegi stilul muzical și melodiile pentru fiecare moment în parte. 

Dar, pe lângă asta, iată câteva idei de melodii care te pot ajuta în crearea playlist-ului pentru nunta ta:

 • Dansul mirilor:

Sursa foto: freepik.com

1- Celine Dion- I Love you

2- Dean Martin – That’s amore

3- François Feldman – Valses de Vienne

4-  Andre Rieu – Second Waltz

5- Lifehouse – You and me

6-  M. Manole – Vino, dragostea mea!

7-  Beyonce – Once in a lifetime

8- Chayanne – Tiempo de Vals

9-  B. Adams – Have you ever really loved a woman

10-  Elvis Presley – Can’t help falling in love

11- Celine Dion – I believe in you

12-  Whitney Houston – I have nothing

13- Directia 5 – Primul vals

14- Holograf- N-am iubit pe nimeni 

15- Johann Strauss – Blue Danube

16- BZN – Dance, dance!

17-  Luther Vandross – Always and Forever

18- . Anne Murray – Could I Have This Dance

19-  Righteous Brother – Unchained melody

20 – Bon Jovi – Always 

 • Tăierea tortului:

Sursa foto: weddingpioneer.com

1- ”La mulți ani!”

2- Average white band – “Cut the cake”

2- U2 – “The Sweetest Thing”

3- James Taylor – “How Sweet It Is”

4- Gaylord & Holiday– “Sweets For My Sweet “

5- The Archies – “Sugar, Sugar” 

6- Kelly Clarkson- A Moment Like This

7- Sara Bareilles – I Choose You

 • Dansul miresei cu tatăl

Sursa foto: bridebox.com

1- John Mayer – Daughters

2-  Amy Grant – My Father’s Eyes

3- Tim McGraw – My little girl

4- Mariah Carey – Hero

5- T Carter – Daddy’s little angel

6- Bob Dylan – Butterfly kisses

7- Teresa James – You’re My Hero

8- Caleb’s Crossing – Love of a father

9- Paul Simon – Father and Daughter 

10- Stevie Wonder – Isn’t She Lovely 

11- Celine Dion – Because You Loved

 • Dansul mirelui cu mama

Sura foto: Pinterest 

1- A Song for my Son- Mikki Viereck

2- Greatest Love of All- Whitney Houston

3- The Man You Have Become- No Limitz

4- All to You- Scott Keo

5- Do I Make You Proud- Taylor Hicks

6- Mama- Boyz II Men

7- Ay Mama – Rigoberta Bandini

 • Aruncarea buchetului

Sursa foto: theknot.com

1- Single ladies (put a ring on it) – Beyoncé

2- Firework – Katy Perry

3- Hollaback girl – Gwen Stefani

4- Candyman – Christina Aguilera

5- Shake it off – Taylor Swift

6- Loca – Shakira

7- Gimme! (A man after midnight) – ABBA

8- Girls, Girls, Girls- Mötley Crüe

Nunta este o sărbătoare a iubirii, a uniunii și a începutului pentru doi oameni care se iubesc. Un playlist nunta bine ales poate îmbogăți fiecare moment, transformând o simplă petrecere într-o amintire de neuitat pentru toți cei implicați.
Fiecare melodie aleasă pentru acest eveniment special poartă cu sine emoții și amintiri care vor rămâne întipărite în inimile celor prezenți.
Playlistul de nuntă nu este doar o listă de piese, ci o coloană sonoră a unei zile magice care marchează aceasta etapă importantă din viaţa voastră.

Trupa de coveruri: Adaugă o notă personală evenimentului tău

Sursa foto: Facebook trupa LOV

După ce ai ales zona muzicală pentru nunta ta, trebuie să te decizi dacă vrei o formație sau un DJ care să întrețină atmosfera.

O alegere excelentă este o trupă de cover-uri, cum suntem noi, trupa LOV. De ce este o alegere bună? Pentru că îți oferim atât partea de formație, prin muzică live, cât și cea de DJ, dar și cea de folclor pe care o va susține un interpret specializat. 

Suntem o trupă de cover-uri cu experiență, iar la acest ”statut” au contribuit evenimentele la care a cântat și a făcut super atmosferă. 

De ce să ne alegi pe noi, trupa LOV? 

Sursa foto: Facebook trupa LOV

 • oferim consultanță– cei din trupă, împreună cu colaboratorii noștri, avem o

vastă experiență în ceea ce privește evenimentele, în special nunțile. Oferim consultanță în organizarea muzicală a evenimentului, te sfătuim în privința melodiilor și succesiunii lor

 • interpretarea este live– asta înseamnă că ritmul poate fi adaptat la

  felul în care invitații răspund la muzică;

 • playlist-ul poate fi adaptat– faptul că interpretarea este live ne permite să adaptăm playlist-ul în funcție de cum răspund invitații. Simțim atmosfera, ne dăm seama dacă este cazul să schimbăm stilul muzical sau să continuăm în același ton, totul pentru ca invitații să se simtă excelent și să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans;
 • facem super atmosferă- pentru că avem experiență, știm că interacțiunea cu invitații este esențială. Îi vom introduce în experiența muzicală a nunții, vom cânta printre ei, îi vom invita alături pe scenă, iar toate acestea vor îndemna lumea la super distracție. Și pentru că totul se întâmplă live, posibilitățile de distracție și interacțiune sunt nelimitate ;
 • venim cu scenă, lumini și sonorizare– dacă locația unde are loc petrecerea nu are o scenă, ci numai ring de dans, nu e nici o problemă, aducem noi scena. La fel se poate întâmpla cu luminile și sistemul de sunet, care este unul performant. Hiturile se vor auzi perfect și garantăm că  întreaga experiență va fi de neuitat;
 • DJ și interpret de folclor– pentru momentele în care se servește masa sau pentru cele special tradiționale colaborăm cu un DJ și cu un cântăreț de folclor. Vei avea asigurate astfel, din punct de vedere muzical, toate momentele importante ale nunții; 
 • fă o rezervare– pentru că formațiile de nuntă au un program încărcat, trebuie rezervate din timp. Noi suntem deschiși la orice propuneri și ne deplasăm în toată țara. Ia legătura cu noi, o să avem o discuție online, după care, dacă ne vrei la nunta ta, semnăm contractul;

Sfaturi utile pentru evitarea erorilor comune în alegerea playlistului de nuntă perfect

Sura foto: Facebook trupa LOV 

După ce ai ales cine îți va cânta la nuntă, ţine cont de următoarele aspecte:

 • Nu te baza că fie el DJ sau formație, știe ce să cânte pentru a-ți face pe plac. Este bine să aveți o discuție înainte, să stabiliți pe ce linie va merge linia muzicală.
 • Nu respinge propunerile celor care vor cânta– pentru că au experiență, te vor ghida către cele mai bune opțiuni, în funcție, evident, de preferințele tale și de tema nunții. Nu respoinge propunerile, ci colaborează cu ei.
 • Nu lăsa timpi ”morți”– sosirea invitaților durează aproximativ 30 de minute. În acest timp este indicat să se audă muzică pe fundal, ceva mai încet, până începe petrecerea propriu-zisă. Alege pentru aceste minute o muzică clasică, pe fondurile căreia invitații să poată interacționa.
 • Faceți o probă de sonorizare– înaintea evenimentului, participă și tu la proba de sunet a formației sau a DJ-ului. Asigură-te că sonorul este perfect, că se aude impecabil și stabiliți nivelul maxim ala cestuia. Nu vrei să te trezești că ori nu se aude, ori se aude prea tare. 
 • Caută feedback– în alegerea formației sau a DJ-ului este important feedback-ul unor foști clienți. Caută pe internet recomandări, video-uri, vorbește dacă poți cu cei care i-au angajat înainte. Află cum a fost colaborarea, cât de deschiși au fost la sugestii și cel mai important, cum a fost atmosfera.
 • Schimbă stilurile muzicale– în discuția preliminară cu cei care vor asigura muzica, asigură-te că le spui explicit ce fel de muzică vrei, dar și că stilul acesteia ar trebui să se schimbe. Nu alege același stil muzical pentru întreaga petrecere, pentru că va fi plictisitor. Cere-le celor din formație să alterneze rock-ul cu folclorul, pop-ul cu muzica veche, etc. 

Cu siguranță că nunta voastră va fi spectaculoasă dacă țineți cont de faptul că muzica face 90% din reușita evenimentului. Fiți deschiși la propunerile formației sau DJ-ului, țineți cont de invitați, dar și de preferințele voastre și atmosfera va fi una de neuitat și mult amintită în discuțiile despre ”așa da, nuntă”.

Şi nu uita să te distrezi şi să faci ca această zi specială din viaţa ta să rămână în gândurile și în inimile tuturor.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro