fbpx

Tarifele LOV

Știm ca acest aspect este foarte important pentru voi. Știm si ca faceți aceasta clasificare in funcție de buget si ca acordați importanta acestui segment. Nu este absolut deloc greșita aceasta abordare, însa vrem ca in cadrul LOV lucrurile funcționează Putin diferit fata de ceea ce ați întâlnit deja.

Tarifele LOV

Prioritatea noastră principala este clientul si relația cu acesta. Ajutam cat putem de mult, astfel încât, evenimentele la care participam sa fie extraordinare. La final, sa fim cu toții mulțumiți si fericiți ca am putut face tot ceea ce a ținut de noi ca mirele, mireasa si absolut toți invitații prezenți sa fie convinși ca a fost cea mai tare petrecere la care au fost vreodată.

Asta pentru ca misiunea noastră este simpla: Dăruim ceea ce facem, înmulțim cu 10 si o transformam in energie care sa umple întreg ringul de dans. Apoi, împărțim toate momentele si le transformam in amintiri pentru toată viata.

Pentru ca ne dorim sa fiți informați, va rugam sa intrați si pe celelalte povesti ale noastre, sa vedeți cu ce suntem diferiți si de ce ar trebui sa colaborați cu noi.

Revenind la tarifele noastre, va putem spune ca nu avem o oferta standard, noi lucram personalizat, pentru totul, absolut totul sa fie customizat in funcție de dorințele si nevoile voastre. Nu ne dorim sa va prezentam pachete care nu vi se potrivesc sau de care nu aveți nevoie. Nu ne dorim nici sa omitem ceea ce este cu adevărat important pentru voi.

LOV lucrează transparent, curat si organizat. Pentru voi, dorințele si cerințele voastre, astfel încât sa fie totul așa cum ați visat.

Pachetele noastre personalizate pot varia intre 5500 si 7500 euro, cele mai multe cupluri optând pentru un pachet complet situat in jurul sumei de 6500 euro.

Pentru a afla toate detaliile, pentru oferta personalizata adaptata nevoilor si cerințelor voastre, va rugam sa accesați butonul“ programează întâlnire“ disponibil pe site.

Suntem aici pentru voi!

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro

Customers served! 0 + Customers served!

clienti multumiti

Maria Jernström


Amazing party band! Professional musicians with a party mood all night long! Thank you for a such a memorable evening!

Teodor Dumitru


Sunt absolut fantastici! I-am cunoscut la gala congresului de mediciniști din Iași, unde au ținut toată sala pe ringul de dans până la 5 dimineața!

Oana  Grigorie


Un eveniment ca o petrecere! Cei mai fresh si de viata artisti! Un mare noroc ca i-am avut cu noi!
As merge cu ei cu ochii inchisi si a doua oara;)

JIoana Burcoveanu


Energie deplină, profesionalism, voie bună și o atmosferă de concert live! Trupa a fost in formă maximă la nunta din 11 mai de la Galați!

Dana Burca


Excelenta prezenta, tineri plini de energie si talent, felicitari, si datorita voua, evenimentul nostru a fost de vis !!!
Love you LOV ! 

Andreea Maria


Felicitari trupei! atmosfera super, interactioneaza foarte dragut cu invitatii, sonorizare minunata, voci foarte bune, au fost draguti si au personalizat playlist.ul dupa dorintele noastre! totul a iesit exact cum ne-am dorit si imaginat! va multumim pt tot! nota 10

Andreea Zaharia


Only awesome vibes! Suntem fericiti pentru alegerea facuta si pentru ca ati fost alaturi de noi la cea mai frumoasa petrecere a noastra de pana acum! Ne-am distrat cu totii de la mic la mare si am simtit din plin energia voastra care ne-a tinut pe toti pe ring pana dimineata! 

Cipriana Anghel


O gașcă veselă de oameni frumosi, ce au transformat nuntă noastră în cea mai tare petrecere! Ii recomand cu tot sufletul! Contactati-i!11

Constantin Bellu


O super energie si un excelent grup si cu siguranta nu il vei uita cu usurinta. O trupa cu mult talent ce face atmosfera cu brio la petrecerea ta. Multumim mult Trupa Lov! 

Adrian Grigoras


Cea mai tare trupă de mizica live! Potrivita evenimentului nostru din Galati, 11 mai 2019. Energie, veselie si profesionalism. Va multumim!

Alex Alexandru


I-am invitat la un eveniment. Foarte profesionali. Au venit la timp. Totul a decurs perfect. Evenimentul a fost reușit. Au cucerit publicul. Recomand cu încredere!

Nadia Avas


Foarte profi!!! Recomand din suflet!!!

Oferte personalizate între 6500 și 10000 euro