WhatsApp chat
Bianca_img

BIANCA

Bianca Onet s-a îndrăgostit de muzică de mic copil. A început să cânte de la 6 ani și a urmat cursuri de vioară, pian și canto clasic.

Odată cu mutarea în Cluj, a intrat în prima trupă de cover-uri, în care a cântat timp de 4 ani.

Ulterior, a făcut parte dintr-un proiect electro-acustic care a ajutat-o să-și descopere propriul stil.

Participarea la Vocea României a însemnat confirmarea talentului și curaj de a explora mai departe. Crede că muzica nu este doar un mod de a-și exprima pasiunea, ci și un epitet al sinelui pe care îl poartă cu ea mereu.

Razvan_img

RAZVAN

Răzvan Alexa are 24 de ani, s-a născut în Iași și a absolvit psihologia. Este pasionat de fotografie, cinematografie și activism. Crede că dacă faci ceea ce îți place, nu vei fi nevoit să muncești nicio zi din viața ta, iar muzica îl ajută să se exprime cel mai bine.

S-a mutat în Bucuresti dupa participarea la Vocea României, cu planuri mari și vise și mai mari.

Mircea_img

MIRCEA

Mircea Steriu are 21 de ani și a început prin a cânta într-o trupă de rock alternativ, aceasta fiind prima sa experiență într-un cadru de muzică live. Dupa acest proiect, i s-a oferit oportunitatea de a colabora cu Andreea Bănică.

Nu își poate imagina un mod mai bun de a îmbina utilul cu plăcutul, pasiunea rămânând la fel de intensă și după 13 ani de practicat chitară.

Serban_img

SERBAN

Șerban Georgescu s-a născut în Constanța și a început să cânte la bass la 16 ani, în trupa liceului. După terminarea facultății s-a mutat în București, unde a urmat cursurile unui masterat de producție audio-video în cadrul Universității Politehnice. În paralel și-a dezvoltat cariera muzicală susținând numeroase concerte în România și în afara ei și lansând câteva albume/videoclipuri cu diverse proiecte. A fost mereu pasionat de toate aspectele din spatele muzicii (teorie, business, tehnică, știință) și a avut șansa de a acumula de-a lungul carierei experiențe și cunoștințe suficient de vaste și diverse încât să se poată adapta oricărui nivel, gig (stadion, club, session work etc) sau gen muzical (jazz, grindcore, funk, alternative rock/prog, metal/hardcore hip-hop).

Printre highlight-urile carierei se numără:

  • Premii (inter)naționale (locul 4 @ GBOB World Finals in Kuala Lumpur, Malaysia, 2011 cu White Walls)
  • 3 turnee europene (în care a cântat în DE, NL, FR, UK, SK, SL, HU, MD, PL, RO, UA, CH etc)
  • Session work/songwriting cu diverși artiști (Vohn Toe, etc)
  • A împărțit scena cu artiști precum Rammstein, Deftones, Meshuggah, Motley Crue etc.
Andrei_img

ANDREI

Andrei Ilie s-a născut în Ialomița și este printre cei mai activi bateriști ai scenei românești de rock și pop, cu peste 15 ani de experiență. A început studiul pianului la vârsta de 6 ani, dar s-a orientat definitiv spre tobe 3 ani mai târziu, fiind puternic impresionat de Neil Peart, bateristul formatiei Rush. Cariera sa a început în 2007, în cadrul cunoscutului proiect rock simfonic „Mozart Rocks”, unde este principalul toboșar de peste 10 ani. Acest proiect i-a oferit ocazia colaborării cu numeroși muzicieni ai scenei românești de muzică clasică, rock și jazz, dar și Orchestra Filarmonicii George Enescu și Orchestra Națională Radio. Cu „Mozart Rocks” a susținut numeroase concerte, atât pe scene renumite din țară (Sala Palatului, Sala Radio, Ateneul Român), cât și în Ucraina și Rusia. Programul concertistic i-a asigurat un contact neîntrerupt cu scena, iar experiența dobândită i-a solidificat versatilitatea și cunoștințele în multe multe stiluri muzicale: funk, pop, disco, reggae, rock, etc. A avut în paralel numeroase colaborări live și de studio cu diferiți artiști foarte cunoscuți: Feli, Krypton, Spitalul de Urgență, Ioana Ignat, Gabriel Cotabiță și mulți alții.

Cosmin_img

COSMIN

Cosmin Farcaș este autodidact și a activat ca solist vocal și claviaturist în multiple formule blues, rock, tribute-band, acustic, electro, jazz, printre care Fried Friend, Cristi Minculescu Band sau Cantaloop Band.

Este fondatorul proiectelor NOMAD (electronic rock) si APRESKEYZ (deep-house, nu-disco) și face parte din grupul Rares Totu's Midnight Sun (blues-funk).

Pe lângă activitatea live, lucrează ca muzician de studio, compozitor, orchestrator și producător, cu experiență de televiziune și un portofoliu ce include coloane sonore pentru film, spoturi pentru platforme online, etc.

{{playListTitle}}

{{list.tracks[currentTrack].track_title}}
{{list.tracks[currentTrack].album_title}}
{{ currentTime }}
{{ totalTime }}