Bianca_img

BIANCA

Bianca Onet s-a îndrăgostit de muzică de mic copil. A început să cânte de la 6 ani și a urmat cursuri de vioară, pian și canto clasic.

Odată cu mutarea în Cluj, a intrat în prima trupă de cover-uri, în care a cântat timp de 4 ani.

Ulterior, a făcut parte dintr-un proiect electro-acustic care a ajutat-o să-și descopere propriul stil.

Participarea la Vocea României a însemnat confirmarea talentului și curaj de a explora mai departe. Crede că muzica nu este doar un mod de a-și exprima pasiunea, ci și un epitet al sinelui pe care îl poartă cu ea mereu.

Razvan_img

RAZVAN

Răzvan Alexa are 30 de ani, s-a născut în Iași și a absolvit psihologia. Este pasionat de fotografie, cinematografie și activism. Crede că dacă faci ceea ce îți place, nu vei fi nevoit să muncești nicio zi din viața ta, iar muzica îl ajută să se exprime cel mai bine.

S-a mutat în Bucuresti dupa participarea la Vocea României, cu planuri mari și vise și mai mari.

Mircea_img

MIRCEA

Mircea Steriu a început prin a cânta într-o trupă de rock alternativ, aceasta fiind prima sa experiență într-un cadru de muzică live. Dupa acest proiect, i s-a oferit oportunitatea de a colabora cu Andreea Bănică.

Nu își poate imagina un mod mai bun de a îmbina utilul cu plăcutul, pasiunea rămânând la fel de intensă și după 13 ani de practicat chitară.

Serban_img

SERBAN

Șerban Georgescu s-a născut în Constanța și a început să cânte la bass la 16 ani, în trupa liceului. După terminarea facultății s-a mutat în București, unde a urmat cursurile unui masterat de producție audio-video în cadrul Universității Politehnice. În paralel și-a dezvoltat cariera muzicală susținând numeroase concerte în România și în afara ei și lansând câteva albume/videoclipuri cu diverse proiecte. A fost mereu pasionat de toate aspectele din spatele muzicii (teorie, business, tehnică, știință) și a avut șansa de a acumula de-a lungul carierei experiențe și cunoștințe suficient de vaste și diverse încât să se poată adapta oricărui nivel, gig (stadion, club, session work etc) sau gen muzical (jazz, grindcore, funk, alternative rock/prog, metal/hardcore hip-hop).

Printre highlight-urile carierei se numără:

  • Premii (inter)naționale (locul 4 @ GBOB World Finals in Kuala Lumpur, Malaysia, 2011 cu White Walls)
  • 3 turnee europene (în care a cântat în DE, NL, FR, UK, SK, SL, HU, MD, PL, RO, UA, CH etc)
  • Session work/songwriting cu diverși artiști (Vohn Toe, etc)
  • A împărțit scena cu artiști precum Rammstein, Deftones, Meshuggah, Motley Crue etc.
Andrei_img

THEO

Theo Scrioșteanu este un baterist în vârstă de 26 de ani din Constanța. Pasiunea sa pentru tobe a început la vârsta de 10 ani când acesta a fost puternic impresionat de Shannon Larkin, bateristul trupei Godsmack. La vârsta de 12 ani și-a susținut primul său concert pe scena unui club de renume din Constanța. Theo a fost autodidact înca de la început, "profesorul" său fiind internetul. Printre trupele cu care mai colaborează se numără și White Walls, trupă cu care a susținut 3 turnee în Europa.

Cosmin_img

COSMIN

Cosmin Farcaș este autodidact și a activat ca solist vocal și claviaturist în multiple formule blues, rock, tribute-band, acustic, electro, jazz, printre care Fried Friend, Cristi Minculescu Band sau Cantaloop Band.

Este fondatorul proiectelor NOMAD (electronic rock) si APRESKEYZ (deep-house, nu-disco) și face parte din grupul Rares Totu's Midnight Sun (blues-funk).

Pe lângă activitatea live, lucrează ca muzician de studio, compozitor, orchestrator și producător, cu experiență de televiziune și un portofoliu ce include coloane sonore pentru film, spoturi pentru platforme online, etc.

{{playListTitle}}

{{list.tracks[currentTrack].track_title}}
{{list.tracks[currentTrack].album_title}}
{{ currentTime }}
{{ totalTime }}